5 patarimai verslo sėkmei prišaukti

10/06/2014 06:04

Dažnas klaidingai manome, kad pasiekti sėkmę versle, reikia būti rinkos gigantu, gimti turtingu šeimos verslo paveldėtoju ar dar tūkstantis ir viena priežasčių turi įtakoti sėkmę. 
 
Taigi, kokie patarimai verslo sėkmei prišaukti?
 
1 patarimas - Verslo sėkmė aplanko nebūtinai turint šimtus darbuotojų
 
Dar britų milijardierius, garsusis “Virgin Group” įkūrėjas, seras Ričardas Bransonas yra sakęs: “Siekite būti mažesni, kad taptumėte didesni”.
 „Nors esame maži,  bet parduodame tikrai daug“, – sako Kaune, Raudondvario pl. 78 įsikūrusios santechnikos, šildymo ir inžinerinių sistemų parduotuvės ADMA (www.adma.lt) direktorius p. Mindaugas Špakauskas.
 
500 kvadratinių metrų patalpose, nuo 2008-ųjų dirbantys ADMA džiaugiasi tiek mažmeniniais, tiek didmenos pirkėjais. Klientų patogumui dirba ir šeštadieniais.
 
2 patarimas - Kokybė – ne kiekybė
 
Ko gero, dažnas prisimename tą jausmą, kai didelėje parduotuvėje sunku prisišaukti konsultantą. O jeigu dar tik norėjome paklausti, nebūdami visiškai tikri tą pačią akimirką ar įsigyti prekę, tampame nužvelgti pikto žvilgsnio su mintimi, kam be reikalo trukdome. 
 
„Darbuotojai dirba ne konvejeriu, o turintys laiko klientui ir  yra įsigilinę į savo sritį.Todėl kompetetingas personalas visada gali profesionaliai patarti klientui, kokias prekes jam geriausia rinktis. Prekiaujame garsių pasaulyje prekinių ženklų prekėmis, tad klientams, asortimento ir argumentų užtenka visada“, - dalinasi patirtimi p.Mindaugas Špakauskas.
 
3 patarimas - Aiški koncentracija, kuo užsiimti ir kur link eiti
 
„Nuo pat pradžių buvo aišku, kad užsiimsime santechnikos, vonios kambario įrangos prekyba. Labai greitai pati rinka padiktavo poreikį prekiauti ir šildymo katilais, šildymo bei inžinerinių sistemų prekėmis. Tad šiai dienai aiški koncentracija leidžia pilnai aptarnauti tiek mažmeninės prekybos, tiek didmenos klientus“, – sako p.M.Špakauskas. 
 
Šiai dienai ADMA parduotuvėje pirkėjus nustebins gausus šildymo, inžinerinių sistemų, santechnikos prekių asortimentas:
 
Šildymas, šildymo sistemos
 
Tai šildymo katilai, šilumos siurbliai, saulės kolektoriai, radiatoriai, akumuliacinės talpos, vandens šildytuvai, išsiplėtimo indai, cirukuliaciniai siurbliai, rankšluosčių džiovintuvai, kolektoriai, kolektorinės spintelės, šildymo valdymo sistemos.
 
Santechnikos prekių gausa
 
Vonios, santechninė keramika, dušo kabinos ir durys, dušo padėklai, vandens maišytuvai, dušo sistemos, vonios kambario aksesuarai, potinkinės sistemos, plautuvės, sifonai, trapai, jungtys, žarnelės ir kt.
 
Inžinerinės sistemos
 
Siurbliai, išsiplėtimo indai vandentiekiui, vandens filtrai ir nukalkintojai, vamzdynų sistemos, nuotekų valymo sistemos ir jų priedai, ventiliai, sklendės, atbuliniai vožtuvai, žalvarinės jungtys, vamzdžių izoliacija, vandens apskaitos prietaisai ir kt.
 
4 patarimas - Geras kainos ir kokybės santykis
 
Kad gera kaina – vienas iš verslo sėkmės rodiklių, sutiks ne vienas. “Tačiau nepamirškime gero kainos ir kokybės santykio. Dabar ne tie laikai, kur visi vaikėsi tik pigių kainų. Dabar pirkėjas žino, ko nori ir kad nori protinga kaina pasvertos prekių kokybės. Verslininkui ne maža užduotis dėl gerų kainų pirkėjams tenka derybos su tiekėjais. Tačiau ko nepadarysi dėl verslo sėkmės ir plėtros”, - priduria p.Mindaugas Špakauskas.
 
5 patarimas - Šalin baimes!
 
„Svarbiausia versle – nebijoti įgyvendinti savo idėjas ir veikti“, - reziumuoja p.M.Špakauskas.
 
Dar Ralphas Waldo Emersonas (amerikiečių eseistas, filosofas) yra pasakęs: „Viena gilė gali sukurti tūkstančius miškų“. Tad nebijokime, veikime, svajokime ir kurkime, juk gal ir esame ta gilė, iš kurios išaugus pirmąjam ąžuolui sužaliuos dar ne vienas derlingas miškas?
 
Parengė Evelina Tamulaitienė
 

Back

Verslas

  • 29/09/2013 11:27

    Centriniai dulkių siurbliai – nuo šiol ir internetinėje parduotuvėje!

    Internete startavo nauja specializuota centrinių dulkių siurblių elektroninė parduotuvė. Rengdami šį projektą autorizuoti Cyclovac centrinių dulkių siurbimo sistemų atstovai Lietuvoje siekė pateikti klientams kuo išsamesnę informaciją apie Lietuvoje dar nedaug žinomą produktą, kuris visame...

  • 14/08/2013 14:54

    Verslo pasaulyje - tai vis tik šiais laikais žiūri ar nežiūri „dovanotam arkliui į dantis“?

    „Dovanotam arkliui į dantis nežiūri!“ – sako sena gera visiems gerai žinoma lietuvių liaudies patarlė.   TODAS verslo dovanų elektroninės parduotuvės (www.verslodovana.com ) savininkė p. Jurgita Levickienė sako, kad šiais laikais verslo pasaulyje „dovanotam arkliui į dantis“ žiūri ir dar...

  • 11/06/2013 08:06

    Ieškomiausių internete statybinių medžiagų TOP 10

    „Google žino viską!“ – Dažnas „n“ kartų per dieną girdi šį posakį. Pažiūrėkime, ar tikrai? Duokime Google‘i užduotį išanalizuoti, kokios atsitiktinai parinktos statybinės medžiagos yra ieškomiausios internete ir palygininkime, ar paieškos rezultatai sutampa su realiais statybinių medžiagų...

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a website for freeWebnode