Aktyvus laisvalaikis: ginklai airsoft / šratasvydžio pramogoms

10/06/2021 15:29

Airsoftas arba šratasvydis - žaidimas, kurio metu naudojamos karinių ginklų kopijos atsirado kaip karinių veiksmų, miklumo ir taiklumo simuliatorius. Tokiu būdu treniruodavosi kariai, o vėliau ši technika pradėta naudoti civilių žaidimams. Dabar airsoft žaidimus visame pasaulyje žaidžia įvairaus amžiaus žmonės. Tai nepakeičiama aktyvaus laisvalaikio forma, taktikos formavimo praktika, kolektyvo stiprinimo treniruotė.

Airsoft ginklai, naudojami airsoft ar šratasvydžio žaidimo metu, yra tikrų ginklų replikos. Jie pirmiausiai atsirado ir paplito Azijoje, iš kurios apie 1980 m. pasiekė Europą ir JAV, kur greitai prigijo ir įsitvirtino, išlaiko tvirtas pozicijas iki šių dienų.

Šovinukas – specializuota tokių ginklų tiek fizinė, tiek elektroninė parduotuvė. Čia puikiomis kainomis rasite visko, ko trokštate, kad jūsų treniruotės ar žaidimai būtų tikroviški ir saugūs.

Kas siūloma ir kokie pagrindiniai airsoft ginklų skirtumai.

Spyruokliniai airsoft ginklai – užtaisomi po kiekvieno šūvio, jais treniruojasi nauji airsoft žaidėjai. Dažniausiai jie yra mažiau galingi nei dujiniai ar elektriniai, išskyrus snaiperinius airsoft ginklus, kuriuos renkasi dėl jų tikslumo. Vienas iš didžiausių spyruoklinių ginklų privalumų – tai, kad jiems nereikia papildomų energijos šaltinių. Elektriniai airsoft ginklai, dažnai vadinami automatiniais elektriniais ginklais (AEG), yra ypač mėgstami airsoft žaidėjų. Jie naudoja akumuliatorius. Dujiniai airsoft ginklai dėtuvėse turi talpyklas su dujomis.  Populiariems dujiniams airsoft ginklams naudojamas Green gas arba CO2. Pistoletai dažniausiai veikia „Blow Back“ principu, t.y. su dujine atatranka, sudaro įspūdį kaip tikro ginklo šūvio metu.

Šovinukas siūlo platų minėtų tipų ginklų, o taip pat airsoft ir pneumatinių pistoletų pasirinkimą. Templinių ginklų mėgėjai taip pat nebus nuvilti, jiems siūlomi įvairūs arbaletai, pistoletiniai arbaletai, lankai. Jei ieškote vaikiško lanko – čia taip pat verta užsukti.

Airsoft naudoja šratukus, kurių atsargas Jūsų aktyviam laisvalaikiui reikia nuolat papildyti. Ne bėda! Sovinukas.lt rasite platų šratų ir šovinių pasirinkimą. Rinkitės reikiamą dydį, spalvą ir džiaukitės jūsų mėgstamomis airsoft pramogomis.

Airsoft žaidimo metu dėvimas apsaugines veido kaukes, ginklų ir šovinių dėtuves, taikinius bei daug kitų priedų galite išsirinkti tiek gyvai, tiek elektroninėje parduotuvėje.

Galiausiai, airsoftas - tai aktyvus judėjimas, sveika žaidimo įtampa, gera nuotaika ir visada puikus laiko praleidimas.

 

Back

Renginiai

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE "PAŽINK SAVE"

    „PAŽINK SAVE“ renginiai vaikams - tai stovyklos ir savaitgalio mokyklėlė. Šie www.stovyklos.info renginiai vaikams vyksta Klaipėdoje ir yra gausūs įvairiais užsiėmimais: nuo sporto ir žongliravimo iki teatro ir kūrybinių užsiėmimų. „PAŽINK SAVE“ renginiais siekiame kad vaikai galėtų...

  • SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose

    Įvyko pirmieji SEO AKADEMIJOS mokymai ir gavome daug atsiliepimų bei užklausų apie tolesnius seminarus ir specializuotas praktines mokomąsias sesijas. Viską susisteminome ir paruošėme net 3 naujienas! SEO AKADEMIJA Naujiena Nr. 1   Startuoja 2 nauji SEO AKADEMIJA mokymų formatai:   1) WEB...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a website for freeWebnode