Apgamų ir kitų odos darinių šalinimas lazeriu

16/05/2019 12:02

Medicinos nuolatinis tobulėjimas yra akivaizdus ir modernios technologijos joje užima svarbią vietą. Šių technologijų dėka, žmonės gali būti gydomi bei ištiriami lengviau bei efektyviau, greičiau išsprendžiamos juos kamuojančios problemos. Viena iš jų yra lazerinė technologija, kurios dėka, galima išvengti gulimosi po skalpeliu.

Lazeris padeda lengvai ir greitai pašalinti apgamus bei kitus odos darinius. Apgamas, esantis ant matomos kūno vietos, gali atrodyti neestetiškai ir taip kelti žmogui nemalonius jausmus, jis gali imti gėdytis, net mažiau pasitikėti savimi. Taip pat apgamai gali būti tokiose kūno vietose, kur jis nuolatos yra dirginimas. Pavyzdžiui, trinasi į rūbus, batus arba yra pažastyje, kirkšnyje. Tokie apgamai jau sukelia ir fizinį diskomfortą bei yra nuolatos traumuojami.

Apgamų šalinimas lazeriu yra greitas, modernus, efektyvus ir saugus. Prieš procedūrą būtina, kad apgamą kruopščiai patikrintų gydytojas-dermatologas ir įsitikintų, kad apgamas nėra piktybinis. Lazeriu gali būti šalinami tik gerybiniai dariniai. Apgamų šalinimas lazeriu nereikalauja ilgo gydymo laikotarpio bei neprireikia jokių siūlių, o kai užgyja žaizdelė gali likti tik nežymūs randeliai. Kai tuo tarpu, šalinant apgamus chirurginiu būdu, gali likti pastebimi randai.

Procedūros metu lazerio šviesa yra sukoncentruojama į apgamą ir taip jis po tuputį yra išgarinamas. Procedūra yra neskausminga, kadangi prieš ją yra atliekamas vietinis nuskausminimas. Apgamų šalinimas lazeriu užtrunka greitai, o kokia bus tiksli procedūros trukmė priklauso nuo situacijos. Dažniausiai procedūra trunka iki 20 min. Taip greitai ir paprastai gali būti išsprendžiama problema, kuri Jus kamavo ne vienerius metus.

Lazeriu gali būti atliekamas ne tik apgamų šalinimas, bet ir kitų odos darinių. Karpų, papilomų, seborėjinių keratozių šalinimas lazeriu taip pat yra populiarus. Šių odos derinių keliamos estetinės problemos ar fizinis diskomfortas lazerio pagalba gali būti išsprendžiamos greitai ir veiksmingai. Nebūtina taikstytis su apgamų, karpų bei kitų odos darinių keliamais nepatogumais. Šiuolaikinės technologijos leidžia be vargo juos pašalinti ir taip neleisti turėti jiems įtakos Jūsų gyvenimo kokybei.

Domina apgamų šalinimas Kaune? Kviečiame apsilankyti: https://www.amberesthetic.lt/odos-dariniu-salinimas-lazeriu

Back

Renginiai

  • Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams

    Naujaisiais metais - nuo sausio mėnesio kviečiame prisijungti vaikiukus (nuo 3 m.) prie dailės saviraiškos mažiesiems grupių.   Užsiėmimų laikas: I grupė: penktadienis (dailės saviraiška ir keramika 3 - 5 m. vaikams); Laikas: 16.00 - 17.00 val.   II grupė: penktadienis...

  • OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE! OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE!

    Įspūdingas OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS ANT ŽOLĖS jau šį šeštadienį gegužės 25 d. 11:30 val. – tikra atgaiva šeimai ir visiems vilniečiams su nemokamais atrakcionais, daugybe įvairių pramogų vaikams ir žinoma, DIDELĖMIS nuolaidomis! Specialiai OGMIOS MIESTO gimtadienio šventėje bus sukurtos...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode