Hialurono rūgšties injekcijos – sugrąžinkite odai drėgmę ir jaunatviškumą

21/08/2019 22:56

Bėgantys metai bei įvairūs aplinkos veiksniai (saulė, UV spinduliuotė, kondicionieriai ir t.t.) veikia mūsų odos būklę. Oda ima labiau sausėti, atsiranda fotosenėjimas, paryškėja raukšlės ir t.t. Tačiau yra būdų pagerinti odos būklę ir ilgiau pasidžiaugti jaunatviška ir gyvybinga veido oda.

Hialurono injekcijos yra puikus būdas norint atjauninti veido odą, ją puikiai sudrėkinti, išlyginti raukšles bei grąžinti odai natūralų švytėjimą. Hialurono rūgštis yra natūrali medžiaga, kurią gamina mūsų organizmas. Ji turi savybę išlaikyti drėgmę, tad yra atsakinga už odos drėkinimą. Su laiku hialurono rūgšties organizme ima mažėti dėl senėjimo procesų, streso, nuovargio, saulės poveikio, oro taršos ir t.t.. Dėl to oda ima vis labiau sausėti, praranda stangrumą, elastingumą, ima formuotis raukšlės. Hialurono injekcijos padeda sugrąžinti veido odai prarastą hialurono rūgšties kiekį ir taip ją atjauninti.

Dabar jau nebe tokie laikai, kai norint atsikratyti raukšlių tenka gultis po skalpeliu. Hialurono injekcijos padeda išlyginti raukšles be chirurginių intervencijų. Jos puikiai tinka norint panaikinti nosies-lūpų, mimikos raukšles, raukšles aplink akis bei lūpas, suteikti apimties skruostams, veido kontūrui formuoti, lūpų formai ir apimčiai pakoreguoti. Taip pat ši procedūra padės efektyviai sudrėkinti veido odą, grąžinti jai gyvybingumą, stangrumą, švytėjimą, gaivumą.

Procedūra ir greita ir paprasta, tačiau reikalaujanti tikslumo ir specifinių žinių, tad ją turi atlikti patyręs specialistas-gydytojas. Jos metu nejaučiama skausmo, kadangi dažniausiai oda patepama nuskausminamuoju kremu. Hialurono rūgštis į odą suleidžiama plona adata. Procedūra trunka iki 30min. Po procedūros galimas nežymus odos paraudimas, patinimas, tačiau tai pranyksta kelių dienų eigoje. Injekcijų poveikis jau pastebimas iš karto, tačiau galutinis rezultatas atsiskleidžia maždaug po 10-14 dienų. Hialurono injekcijų matomų rezultatų išsilaikymo trukmė priklauso nuo konkrečios situacijos, tačiau dažnu atveju trunka apie 9-12 mėn.

Domina hialurono injekcijos Kaune? Maloniai kviečiame apsilankyti lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikoje Amber Esthetic!

hialurono injekcijos, hialurono injekcijos Kaune

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode