Ilife siurblys robotas Jūsų namams

11/12/2018 22:37

 Siurblys robotas  sulaukia vis didesnio populiarumo ir vis daugiau šeimų be jo jau neįsivaizduoja savo buities. Dulkių siurblys robotas taupo Jūsų laiką, kadangi jis be priežiūros gali išsiurbti namus.  Kol siurblys robotas atlieka savo darbą, Jūs galite užsiimti savo reikalais ar mėgstama veikla.

Kiekvienas Ilife siurblys gali būti užprogramuotas siurbti kambarius tam tikru laiku ir netgi, kai Jūsų nėra namuose. Siurblys robotas nesunkiai randa visus atvirus kambarius ir savarankiškai grįžta į pasikrovimo stotelę. Taip pat robotas siurblys turi įmontuotus jutiklius, kurie padeda išvengti kliūčių ir nenukristi nuo laiptų.

Robotas dulkių siurblys tai puikus pasirinkimas norint nuolatinio švaros palaikymo namuose. Siurblys robotas taip pat yra puiki išeitis auginantiems gyvūnus, kurie šeriasi bei gryžę iš lauko prineša į namus žemių ir purvo. Jums nebereikia kaskart bėgioti iš paskos su siurbliu, nes siurblys robotas visą darbą atlieka už Jus!

Mūsų el. parduotuvėje www.siurbliai-ilife.lt šiuo metu parduodami šie Ilife dulkių siurbliai robotai: Ilife A40, Ilife V7S PLUS, Ilife V5S PRO, Ilife V8S, Ilife V80, Ilife A4S.

Apsilankykite el. parduotuvėje www.siurbliai-ilife.lt ir išsirinkite, kuris robotas siurblys taps Jūsų naujuoju pagalbininku!

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode