Kaip palaikyti švarą baseine?

06/05/2020 19:02

Kaip žinia, norint mėgautis vandens malonumais ir kokybišku SPA namuose, vien tik įsirengti baseiną neužteks. Tam, kad baseino eksploatavimas nesukeltų didžiulio galvos skausmo, reikės pasirūpinti ir baseinų įranga, chemija baseinams.

Pats svarbiausias dalykas, kalbant apie baseinų įrangą, yra baseinų filtravimo sistema. Todėl baseinų filtrai bei kiti priedai čia tiesiog būtini. Baseinų filtrai ir baseinų chemija yra glaudžiai susiję. Chemijos pagalba vandenyje esantys teršalai ištirpsta ir tampa nuosėdomis, kurios galiausiai ir patenka į filtravimo įrangą.

Tačiau, jeigu norite užtikrinti absoliučią švarą, vandens kokybę ir saugumą, savo baseine turėsite įrengti ne tik vandens filtrus. Baseino dugno valymo įranga neleis susikaupti teršalams baseino dugne, o vandens cheminės sudėties stebėjimo ir dozavimo įranga užtikrins tinkamą ir saugų cheminių priedų kiekį vandenyje. Be šių sudedamųjų dalių tiesiog neįmanoma įsivaizduoti kokybiško baseino įrengimo. Tai pagrindinė ir būtinoji įranga kiekvienam baseinui, nepriklausomai nuo to, jis stovi SPA centre ar bet kuriuose namuose.

Pasak aquaspektras.lt atstovų, pasitelkiant vandens šildytuvus bei specialius uždangalus, lauko baseinai gali būti šilti, kada tik reikia. Todėl nepaisant to, jis yra kieme ar viduje, net ir Lietuvoje gali būti naudojamas apskritus metus. Pagal kiekvieno kliento poreikius ir pageidavimą galima įrengti teleskopinį baseino stogą. Vienu atveju jis gali atlikti tik baseino uždangalo funkciją, kitu atveju – būtų pritaikytas žmonėms ir net gultams pastatyti.

Kiekvienu atveju, norėdami įsirengti arba jau turėdami baseiną namuose, turėtumėte pasirūpinti ir profesionalia baseinų įranga, kuri padeda atsikratyti bereikalingų rūpesčių jį prižiūrint. Baseinus projektuojančios ir įrenginėjančios bendrovės pasirūpina ne tik baseino įrengimu. Jie pataria ir pasirūpina visais kitais reikalingais priedais, o esant poreikiui atlieka profilaktinę baseino priežiūrą. 

Kita vertus, jeigu pasirūpinsite baseino vandens valymo įranga, filtravimo sistema, baseino uždangalu, baseino priežiūra nebus tokia sudėtinga. Tokiu atveju pakaks vos kartą per savaitę patikrinti vandens pH, deguonies ir chloro rodiklius, nuvalyti baseino dugną bei sieneles ir esant poreikiui papildyti reikalinga chemija baseinams. Beje, šiuo metu galima įrengti specialias bakterijų naikinimui skirtas lempas, kurios chemijos naudojimą sumažina iki minimumo.

 

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode