Kaip vyksta akių vokų pakėlimo operacija: į visus klausimus atsako plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas

14/04/2021 21:14

Užkritę akių vokai – tai ne vieną vyrą ar moterį kamuojanti problema, kuri dažniausiai išryškėja vyresniame amžiuje. Vis dėlto tai nebūtinai gali būti susiję su senėjimo požymiais. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakelimas/ teigia, kad užkritę akių vokai gali būti ir visai nesusiję su senėjimo sukeltais požymiais. Kai kuriais atvejais perteklinės akių vokų odos susidarymas gali būti tiesiog nulemtas genetinių veikslių. Tokiu atveju išeitis viena – reikalingas akių vokų pakėlimas, o kai kuriais atvejais – ir antakių pakėlimas.

Ne retai perteklinis odos susidarymas pradeda kelti ne tik estetines problemas, tačiau iš fizinį diskomfortą. Taip nutinka tuomet, kai užkritę akių vokai pradeda trukdyti regėjimui.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakelimas/ suteikia visą reikiamą informaciją apie tai, kaip vyksta akių vokų pakėlimo operacija ir ką būtina žinoti prieš ją, bei pooperaciniu periodu. Prieš akių vokų operaciją, konsultacijos metu yra įvertinama taip pat ir antakių situacija – jei jie pakritę kartu su akių vokų pakėlimo operacija atliekamas ir antakių pakėlimas. Prieš operaciją būtina perspėti gydytoją apie esamas lėtines ligas, kraujo krešėjimo sutrikimus ar vartojamus vaistus. Vokų pakėlimo operacija ir antakių pakėlimas trunka apie 2 val. ir yra atliekami bendrinėje nejautroje. Jei daromas tik viršutinių akių vokų pakėlimas – operacijos trukmė būna apie 1 val. ir pati operacija atliekama vietinės nejautros pagalba.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas teigia, kad po to, kai buvo atliktas vokų pakėlimas ir/arba antakių pakėlimas labai svarbu yra suprasti, jog pirmomis dienomis vaizdas dar nebus toks, kuris galėtų nudžiuginti. Pirminis rezultatas išryškėja atslūgus patinimams ir mėlynėms – tai nutinka maždaug praėjus savaitei po operacijos. Vis dėlto galutinis rezultatas, kurį jau galima vertinti ir kuris vėliau nesikeičia išryškėja tik pradėjus 2-3 mėnesiams po to, kai buvo atlikta vokų pakėlimo operacija.

Kai atliekamas vokų pakėlimas kaina dažniausiai priklauso nuo to, ar bus reikalingas kartu ir antakių pakėlimas, todėl geriausia užsirašyti konsultacijai, kurios metu plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas įvertins kiekvieną situaciją individualiai ir paskirs tinkamą operacijos apimtį, bei įvardins kainą. 

 

Back

Renginiai

  • Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams

    Naujaisiais metais - nuo sausio mėnesio kviečiame prisijungti vaikiukus (nuo 3 m.) prie dailės saviraiškos mažiesiems grupių.   Užsiėmimų laikas: I grupė: penktadienis (dailės saviraiška ir keramika 3 - 5 m. vaikams); Laikas: 16.00 - 17.00 val.   II grupė: penktadienis...

  • OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE! OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE!

    Įspūdingas OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS ANT ŽOLĖS jau šį šeštadienį gegužės 25 d. 11:30 val. – tikra atgaiva šeimai ir visiems vilniečiams su nemokamais atrakcionais, daugybe įvairių pramogų vaikams ir žinoma, DIDELĖMIS nuolaidomis! Specialiai OGMIOS MIESTO gimtadienio šventėje bus sukurtos...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a website for freeWebnode