Kaunas – Vilniaus oro uostas ir kiti maršrutai

12/09/2022 15:16

Taip jau susiklostė, kad nemažai daliai Lietuvos gyventojų, norint keliauti lėktuvu, reikia nuvykti mažesnį ar didesnį kelią iki Vilniaus arba Kauno oro uostų. Kaunas – Vilniaus oro uostas – Kaunas ypač dažnas kelionių maršrutas, bet ne mažiau svarbūs ir populiarūs kiti: Klaipėda – Vilniaus oro uostas, Klaipėda – Kauno oro uostas ir pan. Akivaizdu, kad sėkmingai kelionės pradžiai svarbiausia reikiamą oro uostą pasiekti laiku ir patogiai, be kelių persėdimų ir ilgo laukimo.

 Wolfturas Express - oro uostų ekspresų paslaugas ilgą laiką teikianti kompanija, aptarnauja minėtus maršrutus į oro uostus (Klaipėda – Kaunas – Vilniaus oro uostas – Kaunas – Klaipėda bei Klaipėda – Kauno oro uostas – Klaipėda) ir garantuoja, kad jūsų kelionė bus greita ir patogi, o svarbiausia – tuo laiku, kuriuo reikia. Jums nereikės persėsti ir perkelti savo bagažo iš vienos transporto priemonės į kitą. Klaipėdoje į autobusą, keliaujantį į oro uostą, galite įsėsti jums patogioje vietoje ar net būti paimti iš namų, o išlipsite jau reikiamame oro uoste. Vykdami atgal, vėlgi, įsėsite į autobusą oro uosto teritorijoje, o Klaipėdoje būsite pristatyti į jums patogią vietą.

Kelionės į oro uostus vykdomos pagal nustatytą grafiką, todėl jums tereikia susirasti tinkamą kelionės laiką ir rezervuoti vietą. Jei keliaujate didesne grupe, galite užsisakyti atskirą jūsų grupės pervežimą.

Visų keleivių vežimas į/iš oro uostų, t.y. kelionių tvarkaraštis,  yra pritaikytas prie atitinkamo oro uosto skrydžių tvarkaraščio. Todėl jums nereikės ilgai laukti nei savo skrydžio, nei parskridus – kelionės namo.  Jei norite būti dar labiau garantuoti ar keliauti tik sau tinkamu laiku, galite pasirinkti ir individualią kelionę į reikiamą oro uostą ar namo.

Kaunas – Vilniaus Oro uostas ir kitų kelionės į oro uostus maršrutų kainas galite rasti tinklapyje. Būkite tikri, kad kainos nesieks jūsų kelionės automobiliu ir parkavimo kaštų. Dar gi, kelionės į oro uostus kainos yra draugiškos šeimoms ir didesnėms kartu keliaujančioms grupėms. Todėl leiskite Jūsų kelione į oro uostus pasirūpinti profesionalams.  

Maršrutinės kelionės į oro uostus  – lengva ir nerūpestinga didesnės jūsų kelionės pradžia! Kaunas – Vilniaus oro uostas ir kiti maršrutai laukia jūsų. Kreipkitės ir išspręsime jūsų kelionės logistinius klausimus arba tiesiog rezervuokite vietą ir pasiruoškite maloniai kelionei!

 

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1061

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode