Kelionės į oro uostus gali būti greitai ir paprastai organizuotos

19/08/2021 13:24

Ar pasitaikė situacija, kai sukote galvą kaip pasiekti oro uostą, jei pasirinkote skrydį ne iš to miesto, kuriame esate apsistoję? Kelionės į oro uostus kai kuriems kelia siaubą, verčia rinktis ne palankiausią oro uostą ar net sulaiko nuo kelionių...

Tai ypač aktualu nutolusiam Pamario kraštui, kurio gyventojams dažniausiai tenka keliauti iš Vilniaus, Kauno ar Rygos oro uostų. Palangos oro uostas – artimesnis, tačiau nėra labai aktyvus reisų prasme. O kaip pasiekti labiau nutolusius oro uostus? Kaip grįžti į Klaipėdą parskridus į Vilnių, Kauną ar Rygą? Tai aktualūs klausimai, į kuriuos turi atsakymą KeliautiLiux kompanija, kuri užsiima keleivių vežimu įvairiais maršrutais: Klaipėda – Vilniaus oro uostas – Klaipėda; Klaipėda – Kauno oro uostas – Klaipėda, Klaipėda – Rygos oro uostas – Klaipėda, Klaipėda – Palangos oro uostas – Klaipėda.

Pasirodo, kelionės į oro uostus gali būti ne tokios ir varginančios. Pavyzdžiui, Klaipėdoje jus su visu jūsų kelionės bagažu pasiims jūsų nurodytoje ir patogioje vietoje. Taigi, jums nereiks vargti su lagaminais mieste, o galėsite būti paimti tiesiog iš namų ir nuvežti į jūsų pasirinktą oro uostą.

Grįžimas į Klaipėdą ar Kauną – taip pat nesudėtingas. Keleivių vežimas pritaikytas prie skrydžių tvarkaraščio. Taigi, jei turite rezervuotą kelionę iš oro uosto, viskas, ko jums reikia – išėjus iš oro uosto susirasti KeliautiLiux logo pažymėtą autobusą ir atsipalaiduoti. Toliau Jūsų kelione bus pasirūpinta.

Keleivių vežimas į oro uostus ir grafikai lanksčiai pritaikomi prie atitinkamo oro uosto reisų tvarkaraščio. Taigi, galite būti ramūs, kad jums nereiks ilgai laukti oro uoste, nes galėsite pasirinkti jūsų reisui tinkamą pervežimą. Jei visgi netinka nei vienas iš numatytų pervežimo reisų, galite susitarti ir dėl individualios kelionės į oro uostus jūsų pageidaujamu laiku.

Kelionės į oro uostus jums, be abejo, kainuos papildomai, bet tai toli gražu nesieks, tarkim, kelionės asmeniniu automobiliu ir parkavimo išlaidų sumos. Be to, šeimoms ir didesnėms keliaujančioms grupėms taikomos nuolaidos. Todėl, pasirinkdami KeliautiLiux autobusus į oro uostus, jūs visada sutaupysite.

Taigi, keliaukite lengvai ir be rūpesčių! Užeikite į KeliautiLiux svetainę, išsirinkite reikiamą oro uostą, peržiūrėkite maršrutus, jei reikia, pasikonsultuokite su atstovais, rezervuokite ir pasiruoškite maloniai kelionei.

 

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a website for freeWebnode