Lazerinė depiliacija – efektyvus ir ilgalaikis plaukų šalinimo metodas

16/12/2019 09:15

Nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdų yra įvairių, tačiau daugelis iš jų turi nemažai minusų. Vienas paprasčiausių būdų yra plaukelių skutimas. Nors šis metodas yra gan greitas ir paprastas, tačiau plaukeliai labai greitai atauga, o ataugę būna šiurkštūs ir kieti. Taip pat gali atsirasti bėrimų, odos sudirgimų bei įauginėjančių plaukelių. Šių požymių gali atsirasti ir atliekant depiliaciją vašku ar cukrumi. Nors taip depiliuojant efektas išlieka ilgiau, tačiau procedūra yra pakankamai skausminga. Norint išvengti visų išvardintų minusų, rekomenduojame atlikti lazerinę depiliaciją.

Plaukų šalinimas lazeriu yra greitas, saugus ir neskausmingas. Taip pat nereikės nerimauti, kad oda sudirgs, atsiras bėrimai ar pradės įauginėti plaukeliai. Lazerinė depiliacija padės įveikti visas šias problemas ir džiaugsitės švelnia, lygia bei sveika oda. Jums nebereikės gaišti laiko nuolatinėms plaukų šalinimo procedūroms ir sukti dėl to galvos nei žiemą, nei vasarą.  Jūs jau būsite pasiruošusi bikinio sezonui bei atostogoms šiltuose kraštuose. Jau atlikus pirmąsias procedūras plaukeliai atauga švelnesni, plonesni, pagerėja odos būklė.

Lazerinė depiliacija gali būti atliekama visose kūno srityse – tiek veido, pažastų, rankų, kojų srityse, tiek bikini zonoje. Procedūra atliekama su pačiu naujausiu ir galingiausiu Syneron Candela GentleLase Pro Aleksandrito lazeriu. Procedūra užtrunka nuo kelių minučių iki valandos, atsižvelgiant į tai, kuriose srityse bus šalinami plaukai. Procedūrų kursas apima 4-6 procedūras, kas 4-6-8 savaites. Vienoms sritims prireikia didesnio procedūrų skaičiaus, kitoms mažesnio. Atlikus kursą, po to įprastai pakanka atlikta vieną palaikomąją procedūrą per metus.

Lazerinė depiliacija yra visiškai saugi, kadangi atliekama su profesionaliu ir patikimu Aleksandrito lazeriu, kuris yra patvirtintas FDA (JAV Maisto ir Vaistų Administracijos). Taip pat  procedūrą atlieka gydytoją dermatologė, kuri užtikrina Jūsų sveikatos saugumą procedūros metu.

Pamirškite apie nuolatinį nepageidaujamų plaukelių šalinimą ir džiaukitės sveika ir gražia oda! Domina lazerinė depiliacija Kaune? Maloniai kviečiam apsilankyti estetinės ir lazerinės dermatologijos klinikoje Amber Esthetic!

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode