Lūpų putlinimas hialuronu

18/07/2019 09:31

Išraiškingos ir gražios lūpos yra viena iš moteriško žavesio paslapčių. Ne viena iš prigimties plonas lūpas turinti moteris pasvajoja apie putlesnes ir ryškesnes lūpas bei kerinčią šypseną. Taip pat tos, kurios jaunystėje turėjo dailias lūpas, vyresniame amžiuje pastebi, jog lūpos nebe tokios putlios, jos ima sausėti, aplink jas atsiranda raukšlelių. Lūpų putlinimas hialuronu padeda išspręsti šias problemas ir daugeliui moterų yra nuostabus atradimas.

Hialurono rūgštis yra natūraliai randama žmogaus organizme ir ji turi savybę išlaikyti didelį kiekį vandens. Su amžiumi hialurono gamyba organizme sutrinka, tad jo kiekis jame ima mažėti. Dėl šios priežasties ir lūpos po truputį praranda savo grožį bei jaunatvišką išvaizdą. Lūpų putlinimas hialurono rūgšties injekcijomis padeda atstatyti prarastą hialurono kiekį bei turėti tokias lūpas, apie kokias ir svajojate.

Hialurono injekcijos atliekamos norint suteikti lūpoms putlumo, padidinti jų apimtį. Taip pat norint pakoreguoti lūpų formą, asimetriją, formuoti kontūrą. Kai kurioms moterims su laiku lūpų kampučiai nusileidžia ir tai sudaro nusiminusio, nepatenkinto žmogaus įvaizdį. Hialurono injekcijos padeda pakelti lūpų kampučius ir taip pakeisti veido išvaizdą. Taip pat ši procedūra puikiai tiks norint išlyginti raukšleles aplink lūpas.

Lūpų putlinimas hialuronu yra saugi ir greita procedūra. Ji trunka 20-30 min. Prieš procedūrą gydytoja dermatologė Jus pakonsultuoja ir kartu su Jumis aptaria pageidaujamą rezultatą. Kad procedūros metu nejustumėte nemalonių pojūčių, lūpos patepamos nuskausminamuoju kremu. Tada naudojant ploną adatą, į lūpas suleidžiamas hialurono rūgšties užpildas.

Po procedūros parą ant lūpų negalima tepti jokių kremų, balzamų, lūpdažių ar kitų priemonių. Taip pat patartina savaitę vengti aktyvių saulės spindulių, soliariumų, pirčių. Keletą dienų vengti aktyvaus sporto ar kitos aktyvios fizinės veiklos. Rezultatai dažniausiai išsilaiko 6-12 mėn. Praėjus šiam laikotarpiui procedūra galės būti atliekama pakartotinai.

Jeigu svajojate apie gražesnes lūpas, visa tai gali greitai ir paprastai virsti realybe. Dailios ir išraiškingos lūpos gali būti lengvai pasiekiamos, atliekant lūpų putlinimą hialurono rūgšties injekcijomis!

Domina lūpų putlinimas Kaune? Kviečiame apsilankyti: https://www.amberesthetic.lt/lupu-putlinimas

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode