Namų šiltinimas biria vata – greitas komfortas ir sutaupytos lėšos

22/03/2021 17:22

Ne kiekvienas turi galimybę gyventi sandariame ir aukštos energetinės klasės name, kurie pastaruoju metu tiesiog dominuoja naujos statybos rinkoje. Senesnių namų turėtojai taip pat gali nenusiminti, nes išeitis yra visiems, ir išeitis vadinasi – namų šiltinimas biria vata.

Senesnės statybos namo apšiltinimas gali iš esmės pakeisti jūsų būstą. Tiesa, siekiant efektyviausio varianto prieš pradedant bet kokius šiltinimo darbus būtų neprošal nustatyti silpnas jūsų būsto sandarumo vietas. Šiuo tikslu galima termovizija ar sandarumo testas. Pagal gautus rezultatus, jums bus pasiūlytas geriausias šildymo variantas ir būtent tos būsto vietos, kuri turi problemą, sprendimas.

Pagal nustatytas problemines vietas galimi skirtingi namų šiltinimo darbai: perdangos, stogo, grindų, oro tarpo šiltinimas, karkasinio namo šiltinimas, butų šiltinimas daugiabučiuose namuose, gelžbetonio bloko perdangos ertmės užpildymas, stiklo vatos klojimas, garso izoliacija, garo izoliacija ir kiti šiltinimo darbai.

Šilto Dvaro apšiltinimo meistrai specialios technikos pagalba įpurškia birią vatą net į sunkiai pasiekiamas ertmes, taip užpildydami ir minimalius tarpus, o jums garantuodami norimą efektą. Namų šiltinimas biria vata – tai greitas, ekologiškas ir ilgalaikis rezultatas.

Jei norite gyventi tikrai šiltai ir komfortiškai, namų šiltinimas biria vata - kaip tik Jums! Geroji žinia dar ir ta, kad tuoj pat gyvensite šiltai, o vidutiniame laikotarpyje - dar ir taupiai. Jūsų investicijos į apšiltinimą grįš ir jūs pradėsite taupyti. Anksčiau apsišiltinsite – anksčiau pajusite rezultatą!

Kreipkitės į namų šiltinimo ekspertus iš Šiltas Dvaras ir Jums patars patį optimaliausią būdą kaip geriau ir efektyviau apšiltinti jūsų būstą.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode