Oro kondicionieriai ir šilumos siurbliai atliepia vartotojų poreikius

14/04/2022 12:17

Oro kondicionieriai ir šilumos siurbliai oras-oras tampa vis dažnesniais mūsų buities atributais. Galima įžiūrėti keletą to priežasčių.

Pirmiausiai, gyvenamųjų namų statybos tempai gerokai didesni nei dujotiekių infrastruktūros plėtra. Gyvenamieji kvartalai auga toliau nuo dujų infrastruktūros ir darosi vis akivaizdžiau, kad galime būti vis labiau nepriklausomi nuo dujų tiekimo gyvenamiesiems namams.

Antra, augančios energijos resursų kainos verčia žvalgytis kitų alternatyvių šaltinių ir elektra – puiki alternatyva šiai dienai, o jei dar su saulės ar vėjo energijos komponente – idealus variantas ir sprendimas.

Trečia, oro kondicionieriai ir šilumos siurbliai leidžia pritaikyti išmaniuosius sprendimus mūsų namuose, kas vėlgi savo ruožtu užtikrina energijos taupymą ir komfortą buityje.

Drąsiai galima būtų vardinti ir toliau, tačiau esmė jau aiški.

Naujo kartos oro kondicionavimo įranga ir oro siurbliai pasižymi aukšta kokybe, naujausių technologijų pritaikymu, kitomis komforto teikiančiomis savybėmis. Pavyzdžiui, Vivax produkcija – ar tai stacionarūs, ar mobilūs kondicionieriai, oras-oras šilumos siurbliai, ar split sistemos – pasižymi aukštais gamybos standartais ir energijos efektyvumu.

Itin vertinama oro kondicionierių ar šilumos siurblių galimybė juos valdyti nuotoliniu būdu per wi-fi ryšį. Patogus valdymas per išmanųjį telefoną užtikrina, kad jūsų namai nešyla ar nėra šaldomi kai jūsų nėra, o prieš grįžtant visada galite nuotoliniu būdu nustatyti pageidaujamą temperatūrą.

Dar viena svarbi būtent Vivax gaminių savybė – dėmesys triukšmo mažinimui ir tyliam įrenginių veikimui. Oro kondicionavimo sistemos pasižymi itin tyliu vidinių ir išorinių įrenginių veikimu, vidinio įrenginio garso slėgio lygis gali siekti vos 20 (dBa), o tai prilygsta šnabždesiui, tad aplinkoje kurioje įrengta Vivax kondicionavimo sistema leisti laiką yra išskirtinai malonu.

Oro kondicionieriaus ar šilumos siurblio parinkimą geriau patikėti profesionalams. Tai ilgalaikis pirkinys, turintis didelę įtaką jūsų gyvenimo komforto lygiui, todėl svarbu tinkamai parinkti kondicionieriaus galingumą. Tinkamai parinkti oro kondicionieriai tarnaus ilgiau ir veiks ekonomiškai.

Taigi, pasikliaukite laikmečio aktualijomis ir jų diktuojamomis aplinkybėmis, rinkitės energetiškai ir finansiškai tvarius sprendimus ir džiaukitės namų vėsa ar šiluma. Vivax oro kondicionieriai ir kiti gaminiai gali Jums tai garantuoti.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a website for freeWebnode