Papilomų šalinimas lazeriu

21/08/2019 22:50

Papilomos – tai įvairaus dydžio odos darinukai, kurių atsiradimo priežastis yra žmogaus papilomos virusas (ŽPV). Jų dažniausiai atsiranda kaklo, pilvo, pažastų srityse, po krūtimis. Papilomos žmogaus sveikatai yra nepavojingos, tačiau sukelia diskomfortą, kadangi yra matomose kūno vietose ir  atrodo neestetiškai. Šie dariniai  nuolatos užkliudomi, gali įplyšti ir nestipriai pakraujuoti, parausti, sukelti skausmą. Ir tokios nemalonios situacijos gali kartotis dažnai.

Papilomos turi savybę greitai plisti, todėl jų gali atsirasti įvairiose kūno vietose. Norint to išvengti svarbu nieko nelaukti ir jas pašalinti. Yra skirtingų papilomų gydymo metodų, tačiau vienas progresyviausių yra papilomų šalinimas lazeriu. Jis ypač tinka norint pašalinti papilomas gerai matomose kūno srityse (pvz., veido, kaklo srityje), kadangi nepalieka žymių randų.

Papilomų šalinimas lazeriu yra modernus, greitas ir saugus. Šiuo būdu papilomos gali būti šalinamos bet kurioje kūno srityje. Procedūra yra neskausminga, kadangi dažniausiai yra atliekamas vietinis nuskausminimas. Procedūros metu lazerio šviesa yra sukoncentruojama į darinį sudarantį audinį. Tokiu būdu jo ląstelės yra išgarinamos ir darinys pašalinamas. Kiek laiko užtruks papilomų šalinimas, priklauso nuo papilomų dydžio bei jų kiekio, tačiau dažniausiai ji trunka iki 20 min. Po procedūros paaiškinama kaip prižiūrėti gyjančią žaizdelę.

Nesitaikstykite su papilomų keliamais nepatogumas, kurių galite išvengti jas pašalinę greitai ir neskausmingai. Taip pat nelaukite kol jos išplis įvairiose kūno srityse. Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikoje atliekamas papilomų šalinimas, naudojant pažangų A.R.C. FOX lazerį. Čia taip pat atliekama apgamų, seborėjinių keratozių šalinimas lazeriu. Užtikrinamas procedūros saugumas, kadangi ją atlieką bei konsultaciją suteikia gydytoja dermatologė.

Jeigu domina papilomų šalinimas lazeriu Kaune, kreipkitės į Amber Esthetic kliniką ir Jūsų problema bus sprendžiama operatyviai ir profesionaliai.

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode