Pastatų šiltinimas poliuretano putomis – greita, efektyvu ir ilgam

03/09/2021 12:55

Energijos taupymas ir pastatų šiltinimas tampa vis aktualesne tema visų tipų ir amžiaus pastatų valdytojams. Sandarūs ir energetiškai efektyvūs namai dominuoja naujos statybos rinkoje, tačiau senesnių pastatų savininkai taip pat gali nenusiminti, nes renovuojant senesnės statybos pastatą ir jį apšildant poliuretano putomis, taip pat galima pasiekti gerų rezultatų. Pramoninių ar komercinių pastatų šiltinimas taip pat tampa vis aktualesnis, o poliuretano putos dėl savo savybės sandariai padengti nestandartinius paviršius, šiam tikslui yra ypač tinkamos.

Ieškant efektyviausio apšildymo sprendimo svarbu atsižvelgti į pastato kokybę ir būklę, o pagal tai nuspręsti kokio tipo purškiamas putas naudoti – uždarų ar atvirų porų poliuretano putas. Poliuretano putos garantuoja besiūlį izoliacijos sluoksnį, kuris leidžia efektyviai pašalinti šiluminius tiltus net ir labai sudėtingose pastato konstrukcijose.

Mažas šilumos perdavimo koeficientas leidžia sumažinti izoliacijos medžiagos storį net perpus, palyginti su klasikinėmis šiltinimo medžiagomis. Taikymo būdas ir geras medžiagos sukibimas su praktiškai bet kokiu pagrindu leidžia tokio tipo izoliaciją naudoti net sunkiai pasiekiamose vietose.

Žemaitijos termoputa apšiltinimo darbams naudoja 5 tipų Crossin poliuretano putas: Crossin Attic Soft, Crossin Attic Hard, Crossin Roof, Wall ar Floor, o purškimui naudojama JAV gamintojo GRACO patikima purškimo įranga.

Galimi skirtingi pastatų šiltinimo darbai: stogų, sienų, perdangos, pamatų šiltinimas ir kiti sprendimai. Kiekvienu atveju „Žemaitijos termoputa“ specialistai parinks tinkamiausią Crossin poliuretano putų tipą ir nepriekaištingai atliks darbus.

Pastatų šiltinimas poliuretano putomis – tai greitas,  efektyvus ir ilgalaikis rezultatas.

Jei norite gyventi tikrai šiltai ir komfortiškai, pastatų šiltinimas poliuretano putomis - kaip tik Jums! Geroji žinia dar ir ta, kad tuoj pat gyvensite šiltai, o vidutiniame laikotarpyje - dar ir taupiai. Jūsų investicijos į apšiltinimą grįš ir jūs pradėsite taupyti. Anksčiau apsišiltinsite – anksčiau pajusite rezultatą!

Kreipkitės į namų šiltinimo ekspertus iš „Žemaitijos termoputa“ ir Jums patars patį optimaliausią būdą kaip geriau ir efektyviau apšiltinti jūsų būstą.

 

Back

Renginiai

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE "PAŽINK SAVE"

    „PAŽINK SAVE“ renginiai vaikams - tai stovyklos ir savaitgalio mokyklėlė. Šie www.stovyklos.info renginiai vaikams vyksta Klaipėdoje ir yra gausūs įvairiais užsiėmimais: nuo sporto ir žongliravimo iki teatro ir kūrybinių užsiėmimų. „PAŽINK SAVE“ renginiais siekiame kad vaikai galėtų...

  • SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose

    Įvyko pirmieji SEO AKADEMIJOS mokymai ir gavome daug atsiliepimų bei užklausų apie tolesnius seminarus ir specializuotas praktines mokomąsias sesijas. Viską susisteminome ir paruošėme net 3 naujienas! SEO AKADEMIJA Naujiena Nr. 1   Startuoja 2 nauji SEO AKADEMIJA mokymų formatai:   1) WEB...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode