Permanentinis makiažas – šiuolaikinės moters palydovas

08/06/2022 12:52

Permanentinis makiažas populiarėja bene kosminiu greičiu ir vis dažniau tampa šiuolaikinės moters ar net vyro atributu ir kasdienio gyvenimo norma. Populiarėjančios ilgalaikės grožio procedūros tampa vis populiaresnės dėl daugelio priežasčių, o grožio pramonė neatsilieka siūlydama vis naujus produktus, pigmentus, atspalvius ar naujas technikas.

Vienos pirmųjų permanentinio makiažo procedūros buvo atliktos dar 1979 m. JAV ir nuo tada procedūros buvo tobulinamos ir vystomos, todėl dabar, praėjus bene 50 metų, turime gerai išvystytą ir ištobulintą techniką, kuri duoda puikių rezultatų, kurių ir siekia moterys.

Permanentinis makiažas pabrėžia natūralų moters grožį, veidas tampa raiškesnis ir šiek tiek ryškesnis, o įspūdis išsilaiko visą dieną ir taip ne vienerius metus. Tai ypač aktualu šiauresnių platumų gyventojams, kurių veido linijos ne tokios išraiškingos kaip pietiečių. Dėl įvairių ilgalaikio makiažo procedūrų moterys gali džiaugtis tapusios nepriklausomomis nuo didelės dalies rytinio grožio ritualo ir priemonių.

Moterys mielai renkasi permanentinį antakių makiažą, lūpų permanentą, akies voko linijos pravedimą ar šešėliavimą. Sutikime, kad tai dažniausiai paryškinimo ar padailinimo reikalaujančios veido dalys. Jei šis klausimas išsprendžiamas keleriems metams – tai patogu, visada gražu ir gal net ekonomiška. Moterys išlieka įspūdingos net po maudynių ar SPA procedūrų. O koks patogus keliaujant! Tai be galo praktiška!

Dėl technikų ir pigmentų pasirinkimo galimybės permanentinis makiažas gali būti tiek natūralus ir susilieti su veido linijomis, kad aplinkiniai net nesupras ir neįtars, kad tai ne natūralios jūsų formos ar spalvos. Gijimas po procedūros tapo paprastu ir nevarginančiu, priežiūra lengva. Dar daugiau - efektas ir įspūdis – garantuotas ilgam laikui.

Norimam rezultatui pasiekti, be abejo, siūloma pasirinkti įgudusį ilgalaikio makiažo meistrą, kurio darbus galėtumėte apžiūrėti ir įvertinti iš anksto, pasikonsultuoti ir aiškiai išsakyti savo pageidavimus bei siektiną rezultatą. Taigi, pasiruoškite ir drąsiai ženkite ryškesnių veido linijų link. Permanentinis makiažas – tai, ko reikia šiuolaikinei moteriai.

 

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1061

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode