Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas apie pilvo plastiką – ką būtina žinoti?

15/03/2021 18:23

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas jau daug metų atlieka įvairias plastines operacijas Lietuvoje ir užsienyje. Viena iš ypač populiarių operacijų – pilvo plastika. Tai operacija, kurios metu susiuvami prasiskyrę pilvo raumenys tam, kad pilvas po šios operacijos atrodytų dailesnis.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje dalijasi pavyzdžiais, kaip atrodo pacientės prieš ir po šios operacijos. Vis dėlto tikriausiai dažniausiai gydytojui užduodamas klausimas yra „kada reikalinga pilvo plastika?“ Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas pataria nesupainioti šios operacijos su riebalų nusiurbimu, kuris reikalingas tuomet, kai nepageidautinose vietose kaupiasi riebalai. Pilvo plastika – tai operacija, kurios poreikis dažniausiai atsiranda moterims po nėštumo ir gimdymo – tada kai šių procesų metu nuo įtampos prasiskiria pilvo raumenys.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas pasakoja, kad pas jį dažnai atėjusios pacientės skundžiasi, kad net ir besilaikydamos įvairiausių dietų, sąžiningai sportuodamos ir, atrodo, jau pasiekę idealius rezultatus kitose savo kūno vietose, niekaip negali susitvarkyti su atsikušusiu pilvu. Kaip pasakoja pačios pacientės – atrodo suvalgau lėkštę sriubos ir pilvas vėl tarsi „iššoka“.

Tokiu atveju gydytojas įvertina esamą situaciją ir didžiąja dalimi atvejų rekomenduoja pilvo plastikos operaciją, kaip efektyviausią būdą kovai su iškilusia problema. Svarbu suprasti, kad nei sportas nei dietos nepadės prasiskyrusiems raumenis vėl susijungti, todėl vienintelė išeitis – pilvo plastika.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas pataria pilvo plastikos operaciją atlikti tik tada, kai moteris jau nebeplanuoja nėštumų ateityje. Tai rekomenduotina todėl, jog atlikus pilvo plastiką labai tikėtina, kad per sekantį nėštumą pilvo raumenys vėl prasiskirs ir teks juos vėl siūti.

Rekonstrukcinės ir plastinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas prieš ruošiantis operacijai rekomenduoja užsukti į jo internetinę svetainę https://www.drmaslauskas.lt/pilvo-plastika/, kurioje būsimos pacientės ras visą naudingą informaciją, kurią būtina žinoti prieš pilvo plastikos operaciją.

 

Back

Renginiai

  • Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams Dailės saviraiškos užsiėmimai vaikams

    Naujaisiais metais - nuo sausio mėnesio kviečiame prisijungti vaikiukus (nuo 3 m.) prie dailės saviraiškos mažiesiems grupių.   Užsiėmimų laikas: I grupė: penktadienis (dailės saviraiška ir keramika 3 - 5 m. vaikams); Laikas: 16.00 - 17.00 val.   II grupė: penktadienis...

  • OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE! OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS JAU ŠĮ ŠEŠTADIENĮ GEGUŽĖS 25 DIENĄ VILNIUJE!

    Įspūdingas OGMIOS MIESTO GIMTADIENIS ANT ŽOLĖS jau šį šeštadienį gegužės 25 d. 11:30 val. – tikra atgaiva šeimai ir visiems vilniečiams su nemokamais atrakcionais, daugybe įvairių pramogų vaikams ir žinoma, DIDELĖMIS nuolaidomis! Specialiai OGMIOS MIESTO gimtadienio šventėje bus sukurtos...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a website for freeWebnode