Plaukų šalinimas lazeriu: kokie privalumai?

25/06/2019 10:19

Nepageidaujamų plaukelių šalinimas dažnai tampa nuolatiniu, varginančiu bei laiką eikvojančiu rūpesčiu. Ši problema pasidaro dar aktualesnė šiltuoju metų laiku, kai rūbai tampa vis atviresni bei prasideda maudynių ir bikinių sezonas. Taip norėtųsi nesukti galvos dėl plaukelių skutimo, depiliacijų, plaukelių įauginėjimo, atsiradusių bėrimų ir t.t. Ir tai yra įmanoma! Plaukų šalinimas lazeriu padės pamiršti visus šiuos rūpesčius! Šiuo būdu plaukai gali būti šalinami visose kūno srityse: tiek veido srityje, tiek rankų, kojų srityse, bikini zonoje ir t.t.

Kokie plaukų šalinimo lazeriu privalumai?

  • Plaukelius skutant arba depiliuojant vašku ir pan. dažnai susiduriama su įauginėjančių plaukelių problema, atsiradusiais bėrimais. Dėl įauginėjančių plaukelių gali atsirasti žaizdelės, pūlinukai, gali būti sukeliamos infekcijos ar uždegimai. Plaukų šalinimas lazeriu padeda kovoti su šia problema, plaukeliai nustoja įauginėti, oda tampa gražesnė bei lygesnė.
  • Plaukelių šalinimas lazeriu nėra skausmingas ir nesukelia nemalonių pojūčiu. Kai kurie plaukų šalinimo metodai, tokie kaip depiliacija vašku, gali būti skausmingi ir vien pagalvojus apie vėl artėjančią procedūrą gali kilti negatyvios asociacijos. Atliekant lazerinę depiliaciją Jums tikrai nereikės kankintis, viskas, ką jausite, tai tik lengvas dilgčiojimas.
  • Po kiekvienos procedūros plaukeliai atauga vis plonesni, švelnesni, silpnesni bei mažiau pastebimi.
  • Jums nebereikės aukoti savo brangaus laiko nuolatinėms plaukų šalinimo procedūroms. Plaukų šalinimas namuose arba apsilankymai grožio salonuose gali atimti nemažai Jūsų asmeninio laiko. Plaukų šalinimas lazeriu leis Jums pamiršti apie dažnai kartojamą plaukelių šalinimą. Atlikus vos kelias procedūras, galėsite džiaugtis ilgai išliekančiais, puikiais rezultatais.

Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikoje atliekant plaukų šalinimą naudojamas naujausias Aleksandrito lazeris (2019 m.). Šis lazeris yra laikomas galingiausiu bei pažangiausiu lyginant su kitais plaukų šalinimo lazeriais. Procedūrą atlieka gydytoja-dermatologė, tad užtikrinama, kad procedūra bus saugi ir nepakenks Jūsų sveikatai.

Atlikite plaukų šalinimą lazeriu ir vienu rūpesčiu Jūsų kasdienybėje bus mažiau!

Domina plaukų šalinimas lazeriu Kaune? Maloniai kviečiame apsilankyti Amber Esthetic klinikoje ir įsitikinti šios procedūros efektyvumu bei privalumais!

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode