Plaukų slinkimo gydymas

23/10/2019 09:53

Plaukų slinkimas iš tiesų yra nemaloni problema, kuri kamuoja daugelį vyrų ir moterų. Pastebėjus, jog slenka plaukai žmogus gali imti jausti stresą, gali atsirasti ir nepasitikėjimas savimi. Norėdami, kuo greičiau sustabdyti plaukų slinkimą žmonės dažnai aklai prisiperka vitaminų, šampūnų ar kitų priemonių, kurias jiems kažkas rekomendavo. Tačiau norint, kad plaukų slinkimo gydymas būtų efektyvus pirmiausia reikia išsiaiškinti plaukų slinkimo priežastį. Kad tai padarytumėte, kreipkitės į gydytoja dermatologą.

Plaukų slinkimo priežasčių gali būti įvairių. Vyrams dažniausiai pasitaiko androgeninis plikimas, kuris pasireiškia dėl vyriško hormono testosterono pertekliaus. Taip pat plaukų slinkimas arba plikimas gali būti difuzinis, kuris gali atsirasti dėl streso, hormonų svyravimo, sezoniškumo ir t.t. Židininio plaukų slinkimo priežastis nėra iki galo aiški, tačiau spėjama, kad jis gali būti susijęs su autoimuninėmis ligomis. Plaukų slinkimas taip pat gali atsirasti dėl vaistų įtakos, uždegiminių galvos odos ligų, ilgalaikių traumų, randų. Amber Esthetic klinikoje yra gydomas androgeninis, židininis, difuzinis plikimas. Taip pat atliekamos procedūros plaukų slinkimo profilaktikai.

Vienas iš plaukų slinkimo gydymo metodų yra mezoterapija plaukams. Mezoterapija atliekama į galvos odą sušvirkščiant vitaminų, hialurono rūgšties, mikroelementų bei kitų veikliųjų medžiagų mišinį. Taip aprūpinant plaukų folikulus maistinėmis medžiagomis, skatinant ląstelių atsinaujinimą bei gerinant galvos odos kraujotaką. Mezoterapija stabdo plaukų slinkimą, skatina naujų augimą, gerina plaukų būklę, kovoja su išsišakojusiais galiukais bei pleiskanomis.

Klinikoje taip pat atliekamas plaukų slinkimo gydymas taikant PRP terapiją. Šis gydymas yra visiškai natūralus, kadangi procedūros metu naudojamas paties paciento kraujas. Prieš procedūrą iš paciento venos paimamas nedidelis kiekis kraujo ir specialiai paruošiamas tam, kad būtų atskirta trombocitais praturtina plazma. Ši kraujo plazma mikroinjekcijomis suleidžiama į galvos odą. Taip stabdomas plaukų slinkimas, stiprinami plaukų folikulai, didinama plaukų apimtis.

Nereikia delsti ir tiesiog jaustis bejėgiškai matant vis retėjančius plaukus. Kreipkitės į mūsų kliniką ir Jums bus parinktas labiausiai Jums tinkantis plaukų slinkimo gydymas.

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode