Rekuperatorių valdikliai

04/01/2017 15:36

Komfovent rekuperatoriai nuo šiol bus komplektuojami su naujuojiu C6 valdikliu, kuris ypač išmanus. Žinoma, tai nereiškia, kad nebeliks jokių kitų valdiklių – nuo šiol bus galima pasirinkti su kokiu valdikliu norima susikomplektuoti vėdinimo įrenginį. Didžiausias privalumas – kad šis valdiklis lietuvių kalba, ko negali pasiūlyti nei vienas gamintojas. Taip pat, ir prieš tai buvę valdikliai turėjo galimybę įrangą valdyti mobiliąja programėle arba prisijungę internetu.

Nuo šiol naujasis valdiklis turės daug daugiau pritaikytų pagal naudotojų poreikius parinkčių, nes bus tokie režimai kaip virtuvės/gaminimo, sekantis – pritaikytas asmenims nuolat esantiems namuose, kai oras nuolat tiekiamas vienodai, tik naktimis sumažinamas tiekiamo oro srautas. Taip pat, apgalvota ir dirbančių žmonių dienotvarkė, todėl yra režimas pritaikytas būtent jiems, kai nustatymuose nustatytas pagrindinis darbo režimas, kai kažkas yra namuose, o darbo valandomis paliekamas minimalus darbo režimas. Taip pat, apgalvotas yra ir atostogų režimas, kurį pasirinkus bus rekuperatoriai veiks perprogramuotu minimaliu režimu, kad būtų palaikoma oro temperatūra.

Be to, visus šiuos režimus galima nustatyti pagal asmeninius poreikius. Jie taip pat labai lengvai valdomi ir išmaniąja programėle telefone ar prisijungus prie tinklo. Naujovė yra ir tame, kad naujasis valdiklis turi prieigą ir prie IOS operacinės sistemos, kai tuo tarpu ankstesni valdikliai buvo palaikomi ir galima valdyti tik turint Android operacinę sistemą. Prisijungus prie šių sistemų galima matyti elektros suvartojimą, darbo dažnį, palaikomą temperatūrą, taip pat tiekiamo oro srautus.

Išvaizda šis pultelis nei kiek nesiskiria nuo ankstesnio C4 ar C5 valdiklio. Turi liečiamą ekraną ir padengtą matiniu stiklu apdailą. Valdomas taip pat, tokiu pačiu principu, kaip ir ankstesnis. Prieš įrenginėjant vėdinimo sistemą reikėtų numatyti vietą ir šiam pulteliui, tai reiškia, kad reikalinga davesti maitinimo ir interneto kabelius. Komfovent valdymo automatika yra modernaus dizaino todėl visiškai negadins vidaus interjero, jo ekrane rodomas realus laikas, todėl tai visiškai susilies su bendra namų aplinka.

Visi rekuperatoriai gali būti komplektuojama su tokiu valdikliu kokiu norima, tačiau nuo pasirinkto pultelio skiriasi ir pačio įrenginio kaina. Be to, rekuperatoriaus valdikliui visiškai nereikalinga joks papildomas wifi priedėlis, kas yra būtina įprastiniam oro kondicionieriui, kurį norima valdyti nuotoliniu būdu.

Šie valdikliai turi pranašumą ir tame, kad galima valdyti net nesant namuose, ar toje šalyje kur yra namai, todėl galima ramiai atostogauti, o prieš grįžtant į namus įjungti maksimalų režimą, kad grįžus būtų švarus ir gaivus oras.

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode