Reprezentacinė įmonių apranga užtikrintai veda į sėkmę

15/02/2022 13:16

Reprezentacinė įmonių apranga leidžia verslui siekti įvairių tikslų, tačiau pastaruoju metu dėmesys vis dažniau krypsta į naujus verslą reprezentuojančios aprangos teigiamo poveikio verslui aspektus. Logotipuotos ar kitaip žymėtos įmonių aprangos užsakymai auga, nes įmonės vis plačiau įvertina įmonių aprangos suteikiamą verslo sėkmės receptą.

Nėra abejonės, kad reprezentacinė įmonių apranga, pirmiausiai, suteikia jūsų įmonei reprezentacinį veidą. Apranga reprezentuoja įmonę ar verslą, populiarina įmonės ženklą (logotipą), kuris yra pagrindinis jūsų įmonės aprangos atributas. Tai išties puikus reprezentacinis kanalas. Tačiau, reikia pažymėti, jog poveikis gerokai platesnis nei tik šis.

Sėkmingas verslas yra sėkmingų ir efektyviai dirbančių darbuotojų išvestinė. Taigi, ar reprezentacinė apranga turi poveikį darbuotojų sėkmei ir  jų produktyvumui?

Pirmiausiai, įmonių apranga suteikia pasitikėjimo tiek darbuotojams, tiek klientams. Darbuotojai jaučiasi pilnateisiais verslo atstovais, su atitinkama atsakomybe už savo veiksmus, suteikiamą informaciją ir paslaugas. Klientas, tuo tarpu, jaučia pasitikėjimą, kad tikrai bendrauja su atitinkamos įmonės atstovais, o pačiai įmonei suteikia didesnį autoritetą.

Logotipuotos vienodos aprangos įmonės darbuotojams kelia stiprų vienybės ir lygybės jausmą. Išnyksta stiprus kolektyvą diversifikuojantis faktorius, pagerėja emocinė darbuotojų būsena. Tyrimai taip pat parodė, kad reprezentacinė įmonės apranga tiesiogiai prisideda prie darbuotojų produktyvumo. Darbuotojai, vilkintys aprangas su logotipu, jaučia pasididžiavimą, yra labiau motyvuoti siekti įmonės bendrų tikslų.

Be to, logotipuotos ar kitaip identifikuotos aprangos naudojimas leidžia kolektyvui pasijausti tikra įmonės komanda. Tai veikia darbo vietos aprangai, bet dar stipriau – laisvalaikio reprezentacinei aprangai. Įmonės, pasirūpinusios darbuotojų sportine apranga, puikiai pasirodo komandinėse rungtyse ir varžybose, nes darbuotojai stipriai veikia komandos rėžimu.

Dėl visų anksčiau įvardintų priežasčių ir ypač teigiamo poveikio darbuotojų kolektyvo emocinei būsenai reprezentuojanti įmonių apranga vis dažniau įvardinama ir prie darbo vietos privalumų.

Taigi, reprezentacinė įmonių apranga tikrai daro teigiamą poveikį tiek darbdavio, tiek darbuotojų sėkmei, kas bendrai sudėjus užtikrintai veda link verslo sėkmės.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode