Roletai

24/03/2017 13:03

„Kristinos užuolaidos“ salonas leis išsirinkti roletus iš įvairiausių spalvų ir dizainų audinių bei pateiks platų standartinių ir nestandartinių roletų pasirinkimą, leis susikurti roletus namams pagal jūsų lango išmatavimus ir kambario dizainą.

Užuolaidų ir roletų salone kuriami roletai: dieniniai roletai, naktiniai roletai, raštuoti ir vienspalviai roletai, vaikiški roletai bei saulės spindulius atspindintys roletai, kurie neabejotinai suteiks naują įvaizdį jūsų namams.

Roletų audinys yra dvipusis, tvirtas ir itin aukštos kokybės, o saulės spinduliai yra puikiai slopinami ar atspindimi. Roletų medžiaga yra kruopčiai apdorojama ir impregnuojama, kad tiesioginiai saulės spinduliai nesukeltų jokio poveikio, todėl „Kristinos užuolaidos“ salone gaminami roletai yra ilgalaikiai ir tarnaus ne vienerius metus.

„Kristinos užuolaidos“ salonas pasirūpins jūsų namų roletais iki smulkiausių detalių ir dizaino, derančio prie jūsų interjero. Roletai langams gali būti vienspalviai, su plačiu spalvų pasirinkimu, bei raštuoti, roletai papuošti įvairiais ornamentais, dryžiais ir kitais raštais, kurie pagyvins didesnius ir erdvesnius kambarius, puikiai derės prie vienspalvių sienų ir pajaukins kambario interjero dinamiką.

„Kristinos užuolaidos“ salone galimi įsigyti roletai internetu už prieinamą kainą bei visi roletai yra siunčiami į įvairiausias pasaulio šalis.

KONTAKTAI:

El. paštas: kristinosuzuolaidos@gmail.com
Telefonas: +37065636175
Adresas: Seirijų g. 11-7, Leipalingis, Druskininkų sav.

Web: http://www.kristinosuzuolaidos.lt/
Facebook: https://www.facebook.com/kristinauzuolaidos/

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode