VASAROS STOVYKLOS: MITAI IR TIKROVĖ

25/04/2018 23:09

­­­Ar Jūsų vaikas dalyvavo kokioje nors vasaros stovykloje?

O galbūt vis dar neleidžiate jo, nes vadovaujatės išankstinėmis nuostatomis, kurios nėra visiškai teisingos? www.stovyklos.info nori pasidalinti savo patirtimi apie vasaros stovyklas ir paneigti kai kuriuose mitus, kurie vis dar tvyro visuomenėje. „Pažink save“ organizatoriai stovyklas veda jau 10 metų ir turi sukaupę patirtį, dirbant su įvairaus charakterio vaikais.

  1. VASAROS STOVYKLOJE NĖRA SAUGU

Šis mitas susiformavo sovietiniais laikais kai iš tiesų stovyklose vaikams nebuvo tinkamų higieninių sąlygų, vadovai nepakankamai rūpinosi vaikais. Tačiau www.stovyklos.info organizatoriai sako, kad šiais laikais yra atitinkami reikalavimai stovyklavietei, laikomasi nustatytų higienos reikalavimų dėl maitinimo, pasirašomos saugaus elgesio sutartys su stovyklautoju. Vasaros stovyklų Lietuvoje yra nemažai, todėl konkuruodami tarpusavyje, organizatoriai stengiasi sudaryti kuo geresnes sąlygas vaikams: vienas vadovas paprastai yra atsakingas ne daugiau nei už 10 vaikų. Laikomasi visų saugumo taisyklių išeinant į gatvę. „Pažink save“ stovyklose per 10 metų nebuvo nė vieno atvejo, kad vaikas stipriai susižeistų ar nukentėtų. Kai vadovai laikosi visų saugumo taisyklių ir įpareigoja vaikus jų laikytis, išvengiama traumų, sužeidimų ar kitų nemalonių įvykių.

  1. VASAROS STOVYKLA NEĮDOMI

Reiktų pasižiūrėti į stovyklos programą prieš užsiregistruojant. Galbūt ten yra užsiėmimai, kurie vaikui nebus įdomūs. Vasaros stovykla – tai ir laikas pailsėti ir išmokti kažko naujo. Todėl gerai kai programoje yra lavinamųjų dalykų ar veiklų, kurios yra dar neišbandytos. Stovyklos programoje turėtų būti ir poilsio, žaidimų laikas. Juk vis tik yra vasara ir reikia skirti laiko poilsiui. www.stovyklos.info siūlo aikido, riedlenčių sportą. Šis sportas vaikams visada labai patinka. Taip pat „Pažink save“ stovykloje galima pasirinkti užsiėmimus, pavyzdžiui, jei vaikui neįdomu riedlentės, jis gali eiti į būgnų užsiėmimą, kuris vyksta tuo pačiu metu. „Pažink save“ stovyklos programoje yra įvairių sričių užsiėmimai: meno, sporto, technologijų, ispanų kalbos. Todėl vaikai gali atrasti kas jiems patinka. Taip pat, Lietuvoje yra tematinių stovyklų kaip sveikos mitybos ar išgyvenimo gamtoje, sporto, meno stovyklų. Todėl, pasirinkite tinkamiausią, atsižvelgdami į vaiko polinkius bei charakterį.

  1. STOVYKLA YRA PER BRANGI

Beabejo, stovykla, kurios inventorius ir reikalingos priemonės stovyklautojams yra ne pigios, bus brangi. Tačiau reikia nepamiršti, kad kainuoja vieta, maitinimas, ne vienas vadovas, inventorius stovykloje. Vis tik, norint stovyklauti, galima atrasti ir pigesnių variantų kaip pavyzdžiui stovykla „Spiečius“, kurios kaina yra apie 100 eurų ir ji vyksta 10 dienų. „Pažink save“ vasaros stovyklos kaina nėra labai didelė, nuo 100 iki 160 eurų, o programa įdomi ir įvairiapusiška.

ITMC stovyklos Molėtuose 7 dienų kaina 230 E. Svorio korekcijos stovyklos paaugliams „Camp Teenshapers“ kaina 350 eurų. Tai 5 dienų stovykla ir 25 dienos savarankiško darbo namuose su nuotoliniu konsultavimu.

Taigi, stovyklos Lietuvoje yra labai įvairios ir kiekvienam vaikui galima rasti tinkančią, įdomią ir saugią stovyklą.

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode