Žolelių arbata – nepakartojamas gamtos malonumas ir sveikata

19/01/2022 21:37

Žolelių arbata – nuo seno žinomas puikios sveikatos ir savijautos palaikymo receptas. Ar šiandien jis neaktualus? Anaiptol! Žolelių arbata įgauna vis didesnę vertę šiandieniniame chemijos medžiagomis perpildytame pasaulyje. Žolelių arbatą surasime kone kiekvienuose namuose, o jų teigiamas poveikis organizmui ir savijautai vis detaliau tiriamas ir  analizuojamas.

Žolelių arbata gali būti labai kasdieninė, vartojama nuolat ar dažnai, o žolelės pasirenkamos pagal tam tikrą pageidaujamą poveikį ar skonį. Tai gali būti levandos, čiobreliai, pipirmėtės, raudonėliai, kmynai ar kitos gydomosios žolės.

Natūralios arbatos gamintojas - „Arbatos šypsena“ jums taip pat siūlo išskirtinius žolelių derinius, atskleidžiančius neeilinius skonius ir paskonius, o taip pat skirtingai veikiančius organizmą. Pavyzdžiui, arbata „Stipriai skoninga“ pasižymi stipriai išreikštu skoniu, arbata „Juodai sveika“ teikia įvairiapusę pagalbą ir stiprybę jūsų organizmui, „Aikštingai svajinga“ – nuteikia raminančiai, apgaubia svajonėmis ir lengvumu. Pasirinkti tikrai yra iš ko, o tada belieka mėgautis.

Jei sunku išsirinkti, galima sudalyvauti žolelių arbatos degustacijoje, kurios metu paragausite skirtingų arbatų, pagamintų iš lietuviškų žolelių ir džiovintų vaisių. Čia išgirsite vertingų patarimų ir pamokymų ir tikrai pajausite, kuri yra JŪSŲ žolelių arbata. Arbatos degustacijos ceremonija – susiliejimas su gamta, į kurį gali leistis visa šeima. Visus, o ypač vaikus ir jaunimą paskatinsime pažinti žoleles, pamokysime teisingai jas rinkti ir ruošti.

Visos arbatoms naudojamos žolelės ir žaliavos yra surinktos Akmenės krašto miškuose ir pievose arba išaugintos privačiose valdose.

Žolelių arbata, džiovinti vaisiai, prieskoniai, įvairūs pagardai, sėklos, medus, bičių produktai ir kt. – tai tik dalis ARBATOS ŠYPSENA asortimento. Visą asortimentą galite pamatyti užsukę į internetinę parduotuvę arba fizinėje parduotuvėje Akmenėje.

Taigi, žolelių arbata – tai ne tik nauda jūsų sveikatai, tai gali būti ir nepamainomas dienos ritualas ar vertinga dovana mielam žmogui.
 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a website for freeWebnode