Aukščiausios klasės plaukų priežiūros priemonės – prabanga ar būtinybė?

22/02/2021 15:39

Ar dažnai susimąstome, kokį šampūną, kondicionierių, plaukų kaukę rinktis? Visi plaukų priežiūros specialistai vienu balsu pasakys, kad kiekvienas plaukų tipas ir konkreti situacija reikalauja išskirtinio dėmesio ir konkrečios plaukų priežiūros priemonės. Tik tokiu atveju plaukai atsiskleis visu savo gražumu, teiks džiaugsmą tiek jums, tiek aplinkiniams, nekels vargo jų priežiūra. Išskirtinė tikslinė plaukų priežiūra – tai sveiki plaukai ir sveika galvos oda.

Plaukų priežiūros priemones pirmiausiai reikėtų rinktis atsižvelgiant į Jūsų plaukų tipą ir specifines situacijas. Skirtingos kasdieninės priežiūros priemonės kuriamos atsižvelgiant į dažniausiai pasitaikančius plaukų tipus: sveiki ir normalūs plaukai, dažyti plaukai, šiauštis linkę plaukai, garbanoti plaukai, slenkantys plaukai, ploni plaukai, pažeisti plaukai, sausi plaukai. Kartais esminis pasirinkimo kriterijus gali būti galvos oda: riebi galvos oda, pleiskanojanti oda ar jautri ir sudirgusi galvos oda.

Plaukų priežiūros priemonės gali būti skirtos kasdieniam naudojimui, t.y. šampūnai, kondicionieriai, pieneliai, aliejukai, bet taip pat ir tikslinės, stipresnės tam tikrai situacijai spręsti, pvz., plaukų kaukės, plaukų serumai ir pan.

Dar vienas svarbus aspektas, renkantis plaukų priežiūros priemones, - tai jų natūralus ir draugiškas požiūris tiek į plaukus, tiek į aplinką. Davines siūlo pačias tvariausias ir aplinkai draugiškiausias plaukų priežiūros priemones, kurios užtikrina maksimaliai natūralų ir draugišką poveikį jūsų plaukams ir minimaliai kenksmingą poveikį aplinkai.

Ne visada tinkamą plaukų priežiūros priemonę pavyksta pasirinkti pačiam, todėl tikrai verta nevengti profesionalios pagalbos. Dėl Davines priemonių galite konsultuotis svetainėje nurodytais kontaktais ar kreiptis į artimiausią saloną, kur kvalifikuotas meistras pagelbės jums dar tiksliau.

Naudokite Davines plaukų priežiūros priemones ir Jūsų plaukai bus Jums dėkingi!

 

Back

Renginiai

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE "PAŽINK SAVE"

    „PAŽINK SAVE“ renginiai vaikams - tai stovyklos ir savaitgalio mokyklėlė. Šie www.stovyklos.info renginiai vaikams vyksta Klaipėdoje ir yra gausūs įvairiais užsiėmimais: nuo sporto ir žongliravimo iki teatro ir kūrybinių užsiėmimų. „PAŽINK SAVE“ renginiais siekiame kad vaikai galėtų...

  • SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose

    Įvyko pirmieji SEO AKADEMIJOS mokymai ir gavome daug atsiliepimų bei užklausų apie tolesnius seminarus ir specializuotas praktines mokomąsias sesijas. Viską susisteminome ir paruošėme net 3 naujienas! SEO AKADEMIJA Naujiena Nr. 1   Startuoja 2 nauji SEO AKADEMIJA mokymų formatai:   1) WEB...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode