Automobilių nuoma Transrenta

17/01/2017 09:20

Automobilių nuoma Transrenta užtikrins švarų bei techniškai tvarkingą automobilį jūsų patogumui. Maža nuomos kaina, palankios sąlygos bei kokybiški automobiliai įmonėje Transrenta. Mėgstamą automobilį ras Mercedes, BMW, VW, Ford bei kitų gerai žinomų automobilių markių mėgėjai.

Transrenta automobilių nuoma rūpinasi savo klientais bei jų saugumu kelionės metu. Visiškai nemokamai ir be jokio registracijos mokesčio norimas automobilis gali būti pristatytas tiek į Vilniaus, tiek ir į Kauno oro uostus. Automobilius vairuoti Lietuvoje galite ir su nelietuviškomis teisėmis, pavyzdžiui, angliškomis. O esant poreikiui automobiliai gali būti pristatomi visoje Lietuvos teritorijoje.

 

Auto nuoma Transrenta nuomoja ne tik lengvuosius automobilius, tačiau nuo šiol teikia paslaugas ir mikroautobusams. Galite išnuomoti tvarkingą bei erdvų mikroautobusą, kuriame tilps 9 žmonės. Pasiekite savo kelionės tikslą patogiai bei kartu su visa draugų kompanija. Be to, automobilių nuoma Transrenta teikiama su arba be vairuotojo paslaugų. Visiškam atsipalaidavimui kelionės metu galite išsinuomoti automobilį kartu su patikimu vairuotoju, kuris saugiai nuveš jus į jūsų norimą vietą.

Transrenta automobilių nuoma padės jums iškilus problemoms kelyje. Sugedus išnuomotam automobiliui, remontas bus suteiktas per 24 val. arba pristatysime pakaitinį automobilį. Auto nuoma Transrenta pasirūpins, jog kelione galėtumėte džiaugtis saugiai ir be rūpesčių.


Iškilo klausimų dėl automobilių nuomos sąlygų? Susisiekite su mumis ir mes detaliai atsakysime į visus jums rūpimus klausimus. Padėsime išsirinkti jūsų individualius poreikius geriausiai atitinkantį automobilį.

KONTAKTAI:

www.transrenta.lt
Tel.: +37064147619
El.p.: rezervacija@transrenta.lt 
Adresas: Drobės g. 26, Kaunas

 

Back

Renginiai

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE "PAŽINK SAVE"

    „PAŽINK SAVE“ renginiai vaikams - tai stovyklos ir savaitgalio mokyklėlė. Šie www.stovyklos.info renginiai vaikams vyksta Klaipėdoje ir yra gausūs įvairiais užsiėmimais: nuo sporto ir žongliravimo iki teatro ir kūrybinių užsiėmimų. „PAŽINK SAVE“ renginiais siekiame kad vaikai galėtų...

  • SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose SEO AKADEMIJA skelbia SEO seminarų datas įvairiuose Lietuvos miestuose

    Įvyko pirmieji SEO AKADEMIJOS mokymai ir gavome daug atsiliepimų bei užklausų apie tolesnius seminarus ir specializuotas praktines mokomąsias sesijas. Viską susisteminome ir paruošėme net 3 naujienas! SEO AKADEMIJA Naujiena Nr. 1   Startuoja 2 nauji SEO AKADEMIJA mokymų formatai:   1) WEB...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode