Holistika – kūno ir sielos harmonijos, laimės ir sėkmės garantas

07/02/2022 20:30

Holistika – tai visa sistema kaip vienetas, kuri paaiškina atskirų jos dalių funkcionavimą. Iš čia kilęs ir holistinis požiūris į žmogų – kaip vientisą sistemą iš kūno, sielos ir aplinkos, taip pat ir holistinis gydymas – visaapimantis visų elementų harmonizavimas darniam sistemos veikimui.

Terapijos, kurios objektas yra visas žmogus, o ne tik jo fizinis kūnas, yra holistinės terapijos. Taigi, holistika – yra kelias į visapusišką jūsų kūno ir sielos harmoniją, laimę bei sveikatą.

Visai natūralu siekti laimės ir prasmės kasdienoje, bet nežinoti nuo ko pradėti ar vis patirti nesėkmę. Patyrę specialistai, praktikuojantys holistinį gydymą ir savo patirtimis tai galintys pagrįsti, bus visada pasirengę jus palydėti, palaikyti ir įkvėpti žengiant naujos kokybės gyvenimo keliu. Ir tikrai nereikia laukti kol gyvenimas įvarys Jus į kampą ir kitos išeities jau nebus. Kuo anksčiau suteiksite sau galimybę būti sveiku ir laimingu, tuo labiau ir ilgiau mėgausitės harmoningu gyvenimu.

Kasdieninės rutinos išvargintiems, bet kitos gyvenimo kokybės siekiantiems, gali būti pritaikytos įvairios individualios pagal asmenybę ir poreikius natūralios terapijos – mineralų terapija, čakrų ir spalvų terapija, garso terapija, vidinės harmonijos atstatymo praktikos, asmenybės tobulėjimo, laimingos santuokos ar moteriškumo atskleidimo ir vystymo praktikos.

Kristalai ir gydomieji akmenys – apie jų holistinį poveikį žmogui žinoma jau nuo gilios senovės. Ir šiuolaikinės medicinos pasiekimai nei kiek nesumenkino akmenų magijos ir jų poveikio žmogaus kūnui ir sielai. Gintaro terapijos produktai – dar artimesni mūsų suvokimui. Bet ar žinome, kaip teigiamai mus veikia gintaras, - skatina gyvybinę ir kūrybinę energiją? Gintaru užpildyti gaminiai tinka visai šeimai nuo kūdikystės. „Miego draugas“ teikia visapusišką apsaugą jūsų mažiesiems, o pagalvės ir čiužinukai – kitiems šeimos nariams. Pasikliaukime jų įtaka mūsų gyvenimui ir nuosekliai eikime harmonijos link.

Reiki terapija – holistinio gydymo lyderė, pripažįstama ne vienoje pasaulio šalyje greta tradicinės medicinos reabilitacijos, ypač pooperaciniu laikotarpiu, metodų.

Visa tai ir dar daugiau Jums gali pasiūlyti Holistikos, Reiki, Dvasinio vystymosi ir tobulinimo centras. Jums telieka nuspręsti drąsiai žengti holistiniu keliu į savo laimę, sveikatą ir sėkmingą gyvenimą.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode