Krūtų didinimas - kaip atrodė ši operacija prieš daugelį metų ir kuo skiriasi dabar

17/05/2021 11:54

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas, savo web svetainėje  besidalijantis ne tik naudinga informacija apie krūtų didinimą, bet ir įspūdinga nuotraukų prieš/po operacijas galerija, teigia, kad krūtų didinimas visais laikais buvo trokštama procedūra moterų tarpe, tačiau tik dabar tai tapo saugiu ir patikimu būdu šiam pageidavimui užtikrinti.

Krūtų didinimas vis labiau populiarėjantis reiškinys tiek Lietuvos, tiek užsienio moterų tarpe. Nors krūtų didinimas plastinės chirurgijos istorijoje nėra naujas reiškinys, tačiau tik pastaruoju metu tai tapo ypač saugi, patikima ir ilgalaikius rezultatus užtikrinanti operacija.

Ar žinojote, kad senovėje, tai yra dar 1890 metais krūtų didinimas taip pat buvo atliekamas moterims, užsigeidusioms turėti putlesnes ir didesnes krūtis. Tik tuo metu tokios operacijos būdavo atliekamos parafino injekcijomis, todėl natūralu, kad ši „grožio procedūra“ neprigijo ilgam ir buvo pradėta ieškoti patikimesnių būdų krūtų didinimui.

Vėliau, 1920-1930 metais, plastinei chirurgijai tobulėjant krūtų didinimas buvo atliekamas jau naudojant riebalų implantavimą iš kitų pacientės kūno vietų. Vis dėlto, šis būdas itin neišpopuliarėjo vien dėl to, kad padidinti tokiu būdu buvo įmanoma daugiausiai tik puse dydžio, o toks rezultatas retą kurią moterį iš tiesų tenkino.

Pagaliau 1962 metais buvo atlikta pirmoji krūtų didinimo operacija silikono implantais. Šešių vaikų mama Timmie Jean Lindsey buvo pirmoji moteris, kuriai buvo sėkmingai atliktas krūtų didinimas implantais.

Vis dėlto senosios kartos krūtų implantai nepasižymėjo ypač dideliu patvarumu, todėl kildavo plyšimo grėsmė. Šiuolaikiniuose implantuose ši problema itin reta, todėl daugumo moterų džiaugiasi, galėdamos turėti išsvajotas krūtis ir nesukeldamos rizikos sau.

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo web svetainėje  dalijasi atmintine, kaip tinkamai pasiruošti krūtų didinimo operacijai ir ką būtina žinoti po operacijos, kad rezultatai džiugintų ir atitiktų visus lūkesčius.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1059

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode