Mezoterapija –veiksmingas būdas išlaikyti sveiką ir jaunatvišką veido odą

27/11/2019 10:45

Dauguma moterų rūpinasi savo veido oda ir stengiasi ją tinkamai prižiūrėti. Juk jaunatvišką ir gražią odą norisi išlaikyti kuo ilgiau. Tačiau kartais, kad ir kaip stengtumėmės ją drėkinti bei maitinti kremais, serumais ar kaukėmis, to gali nepakakti ir prireikia efektyvesnių priemonių. Viena iš jų yra mezoterapija.

Mezoterapija – tai procedūra, kurios metu į veido odą mikroinjekcijomis sušvirkščiami veikliųjų preparatų mišiniai. Šių mišinių sudėtyje yra hialurono rūgšties, vitaminų, mineralinių medžiagų, antioksidantų. Mezoterapija puikiai tinka norint sudrėkinti veido odą, ją atgaivinti, sugrąžinti sveiką švytėjimą. Taip pat ši procedūra padeda sumažinti raukšles, sustangrinti odą, stabdyti odos senėjimo procesus, sumažinti laisvųjų radikalų poveikį. Mezoterapija padeda stimuliuoti kolageno, elastino sintezę odoje, odos ląstelių regeneraciją bei atsikratyti toksinų. Po procedūros oda tampa lygesnė, stangresnė, elastingesnė, taip pat ji įgauna natūralaus švytėjimo bei skaistumo, atrodo ,,pailsėjusi“. Taip pat atstatomas odos drėgmės balansas, suteikiamas ,,šviežumo“ efektas.

Ši procedūra nėra ilga ir varginanti, užtruksite maždaug 30 min. Taip pat jos metu beveik nejausite jokio skausmo. Po procedūros gali atsirasti nežymios mėlynės, patinimas ar paraudimas, tačiau visi šie požymiai išnyksta per 1-2 dienas. Atlikus procedūrą, galima grįžti prie įprasto dienos rėžimo, tačiau keletą dienų derėtų vengti tiesioginių saulės spindulių, pirčių, saunų, aktyvaus sporto. Geriausiam rezultatui pasiekti dažniausiai rekomenduojama atlikti 5 procedūras. Pirmąsias tris procedūras kas dvi savaites, o likusias kas mėnesį. Atsižvelgiant į odos būklę, gydymo kursas gali būti kartojamas jau po 3-6 mėn. arba kas metus. Procedūrą atlieka gydytoja dermatologė.

Mezoterapija padės Jums džiaugtis sveika, gražia bei jaunatviška veido oda! Nedelskite ir tinkamai pasirūpinkite ja bei būkite sužavėta puikiais rezultatais!

Domina mezoterapija Kaune? Kreipkitės į Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos kliniką ir Jums bus suteiktos profesionalios paslaugos. Lauksime Jūsų apsilankant!

Back

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode