Oro uostų ekspresai – greitos kelionės į kitų miestų oro uostus

29/09/2021 17:47

Dažnas Klaipėdos krašto gyventojas suka galvą kaip greitai ir patogiai pasiekti labiau nutolusį oro uostą. Juk neretai kelionė prasideda Vilniaus, Kauno ar Rygos oro uostose, o iki jų – gerokas kelio gabalas. Svarbiausia - reikiamą oro uostą pasiekti laiku ir patogiai, be daugybės persėdimų ir ilgo laukimo.

Wolfturas Express - oro uostų ekspresų paslaugų kompanija – tai garantuota, greita ir patogi kelionė iš Klaipėdos į oro uostus ir atgal. Jums nereikės daug kartų persėsti ir perkėlinėti savo bagažą iš vienos transporto priemonės į kitą. Klaipėdoje į autobusą įsėsite jums patogioje vietoje ar net prie pat namų, o išlipsite jau reikiamame oro uoste. Vykdami atgal, vėlgi, įsėsite į autobusą oro uosto teritorijoje, o Klaipėdoje būsite pristatyti į jums patogią vietą.

Wolfturas Express veža įvairiais maršrutais: Klaipėda – Rygos oro uostas – Klaipėda, Klaipėda – Kauno oro uostas – Klaipėda, Klaipėda – Vilniaus oro uostas – Klaipėda, Kaunas – Vilniaus oro uostas – Kaunas ir Klaipėda – Palangos oro uostas – Klaipėda. Taigi, jums tereikia pasitikrinti Oro uostų ekspresų kelionių grafikus ir rezervuoti Jums tinkamą kelionę.

Keleivių vežimas į/iš oro uostų yra pritaikytas prie atitinkamo oro uosto skrydžių tvarkaraščio. Todėl jums nereikės ilgai laukti nei savo skrydžio, nei parskridus – kelionės namo.  Jei norite būti dar labiau garantuoti ar keliauti tik sau tinkamu laiku, galite pasirinkti ir individualią kelionę į reikiamą oro uostą ar namo.

Oro uostų express pervežimų paslaugos kainos tikrai nesieks jūsų kelionės automobiliu ir parkavimo kaštų. Dar gi, oro uostų ekspresų kainos yra draugiškos šeimoms ir didesnėms kartu keliaujančioms grupėms. Todėl leiskite Jūsų kelione į oro uostus pasirūpinti profesionalams.   

Oro uostų ekspresai – lengva ir nerūpestinga kelionė į oro uostus! Wolfturas Express pasirengęs Jums padėti, pakonsultuoti ir nuvežti, ar tai būtų Rygos oro uostas, Vilniaus oro uostas, Kauno oro uostas – nesvarbu. Rezervuokite ir pasiruoškite maloniai kelionei!

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode