Papildai sportui tiems, kam rūpi sveikata

07/02/2019 23:40

Kiekvienam sportininkui yra suprantama, kad norint greičiau pasiekti matomų rezultatų sporto salėje reikia vartoti daugiau baltymų. Baltymai dažniausiai randami gyvuliniuose produktuose: kiaušiniuose, mėsoje, žuvyje ir pieno produktuose. Profesionaliai sportuojančių atletų organizme padidėja baltymų poreikis, todėl baltymų gaunamų iš maisto nepakanka. Papildai sportui puikus būdas užpildyti šią spragą.

Kodėl sportuojančiam žmogui reikalingi baltyminiai kokteiliai? Proteino papildai sportui padeda atsikratyti riebalinės kūno masės, juos vartojant greičiau auga raumenys, padeda lengviau atsistatyti po treniruotės. Kaip namą sudaro plytos, taip proteinas yra sudarytas iš aminorūgščių. Aminorūgštys palaiko tinkamą organizmo funkcionavimą, stiprina imuninę sistemą, todėl gerėja ir bendra organizmo savijauta. Proteinas gali papildyti mitybą baltymais, tačiau nereikėtų pamiršti, kad tai yra maisto papildas ir jis negali pakeisti visų dienos maisto raciono baltymų. Pagrindinis baltymų šaltinis turėtų išlikti maistas.

Papildai sportui yra puikus būdas gauti baltymų, todėl, kad organizmas juos pasisavina greičiau nei iš maisto, o energijos atsiranda greitai ir ilgam. Jeigu sportuojate ir trūksta energijos, po treniruočių sunku atsigauti, skauda raumenis, nebesimato jokio progreso, gali būti, kad jums trūksta baltymų. Greičiausias ir lengviausias būdas jų gauti papildyti savo mitybą aukštos kokybės maisto papildais.

Teisingai vartojami išrūgų baltymai gali būti naudingi ne tik sportininkams, bet ir kiekvienam žmogui. Iš baltymų turi būti gaunama trečdalis kalorijų, todėl jei mityba yra skurdi, papildai sportui gali padėti. Proteinas yra svarbus nagų, plaukų, odos, kaulų, įvairių organizmo funkcijų, tokių kaip hormonai ar antikūnai, palaikymui. Todėl, jeigu jus vargina nuovargis ar bloga savijauta reikėtų susimąstyti ar pakankamai suvartojate baltymų. Galbūt baltymų trūkumas yra jūsų blogos savijautos priežastis.

Energy-mix.eu elektroninėje parduotuvėje parduodami aukštos kokybės išrūgų baltymai. Proteinas yra išgaunamas žemoje temperatūroje ir mažo rūgštingumo terpėje, tam, kad baltymai būtų kuo mažiau pažeidžiami, išliktų natūralūs vitaminai. Sudėtyje nėra gliuteno ir GMO. Todėl galite būti tikri, kad tai yra kokybiškas ir sveikas produktas. Energy-mix.eu baltymų papildai yra ne tik sveiki, naudingi, bet ir labai skanūs. Yra keturi skirtingi skoniai: valinis, šokoladinis, braškinis ir bananinis. Belieka išsirinkti skaniausią.

 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode