Užuolaidos

02/03/2017 01:06

Užuolaidos neabejotinai gali sukurti išskirtinę atmosferą jūsų namuose bei papildyti namus detalėmis, kurios dera prie jau sukurto interjero stiliaus. Ši namų puošmena ne tik daili, bet ir praktiška, kadangi leis išvengti smalsių praeivių žvilgsnių. Užuolaidos neabejotinai suteiks jaukumo ir privatumo jausmą namams.

Užuolaidos, romanetės, roletai, austrijietės, širmos, lovatiesės – pasirinkimų, kaip atnaujinti namų interjerą iš tiesų daug. Kiekvieną iš jų galima pritaikyti prie jūsų namų dizaino pasirinkus atitinkamą stilių bei medžiagas. Nauji bei itin kokybiški audiniai suteiks naujų spalvų namams. Gražios užuolaidos – tai tas namų akcentas, kuris seną interjerą gali prikelti iš naujo. „Kristinos užuolaidos“ gali pasiūlyti itin platų kokybiškų užuolaidinių audinių pasirinkimą. Blizgūs, matiniai, vienspalviai, raštuoti bei visiškai prie jūsų namų dizaino pritaikytos medžiagos leis susikurti namus, į kuriuos bus be galo gera grįžti.

Specialių magnetukų pagalba ne tik galima sukurti individualų dizainą, bet ir atnaujinti jau turimas užuolaidas. Šie užuolaidų magnetukai gali, pavyzdžiui, sutrumpinti užuolaidas. Įvairūs kutai leis papuošti jūsų namus. Užuolaidų aksesuarų yra pačių įvairiausių ir jie leidžia užuolaidas visiškai pritaikyti prie jūsų mėgstamo stiliaus.

Mums svarbi kiekviena detalė ir būtent dėl šios priežasties kruopščios bei atsakingos siuvėjos pasirūpins išskirtinio grožio užuolaidomis. Nesvarbu ar norite, ilgų, trumpų, klostuotų, peršviečiamų, šviesių, tamsių ar spalvotų užuolaidų, tinkamiausias užuolaidas pasiūsime visiškai atsižvelgdami į visus jūsų reikalavimus. Susikurkite užuolaidas, kurios patiktų ne tik jums, bet ir jūsų namiškiams.

Nežinote, kurias užuolaidas pasirinkti? Susisiekite su „Kristinos užuolaidos“ darbuotojais, kurie mielai patars bei padės išsirinkti geriausią kokybės bei kainos santykį.

KONTAKTAI:

El. paštas: kristinosuzuolaidos@gmail.com
Telefonas: +37065636175
Adresas: Seirijų g. 11-7, Leipalingis, Druskininkų sav.
Facebook: https://www.facebook.com/kristinauzuolaidos/
Tinklalapis: http://www.kristinosuzuolaidos.lt



 

Back

Renginiai

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1060

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode