TOP 14 kvepalų JAM+JAI Valentino dienos proga

12/02/2014 08:53

Uoslė - viena iš svarbiausių žmogaus juslių. Malonus kvapas visada traukia, o bjaurus - atstumia. Juk nuostabus kvapas gali sukelti vadinamą chemiją, kuri gali būti pavirs net įsimylėjimu, o neįtikęs kvapu žmogus - paprasčiausiai nesužavi. Nenuostabu, kad kvepalai - tai įsimylėjėlių atributas, dažnai dovanojami kaip dovana savo išrinktąjai ar išrinktąjam. Perlago.lt pataria, kokie kvepalai tiktų šiai Šv.Valentino meilės dienos proga tiek moterims, tiek vyrams.

TOP 1 - Gucci PREMIERE

 


Pasijuskite Valentino žvaigžde su Gucci Premiere Eau de Parfum kvapu. Kvepalai spinduliuoja tvirtą, energingą ir jausmingą Gucci moterį. Per Gucci Première Couture kolekcijos pristatymą 2010 Kanų kino festivalyje kūrybos direktorė Frida Giannini sukūrė šių kvepalų portretą, įvaizdį. Tai kvepalai, sukurti pirmaujančiai moteriai, kuri nuostabiai puošni žengia raudonu kilimu tiesiai į savo mylimojo glėbį.

TOP 2 - Hugo Boss HUGO FEMME L EAU FRAICHE


Bene romantiškiausias, švelniausias kvapas. Puikiausiai tinkantis Valentino dienos nuotaikai. Iš pradžių juntamas frezijos, juodieji serbentai, mandarinai. Vėliau - jazminai, rožės, lelijos. Subtilu, moteriška ir žavinga.

TOP 3 - Armani CODE FOR MEN

  


Tai gaivus kvapas iš Armani vyrams. Pastebimas šviežių citrusinių vaisių, kiek gilesnis, vėsesnis, energingas laukinių pipirmėčių ir mėtos aromatas - tai tikras sprogimas aktyviems, sportuojantiems vyrams. Originalus Armani Code vyrams siūlo pikantišką bergamočių ir medienos sąskambį. Tonka pupelių ir alyvuogių medžio žiedų junginys greta suteikia neužmirštamą vyrišką kvapą. Dovana tikram vyrui.

TOP 4 - Escada ESPECIALLY ESCADA


Kvepalai skirti linksmai ir šiuolaikiškai moteriai. Prašmatnus kvapas patiks tikrai vėjavaikei, drąsiai ir pasitikinčiai savimi, mėgstančiai savo jausmus ir emocijas reikšti laisvai. Žavesio suteikia švelnus, saldus, bet ne pernelyg sunkus aromatas. Šis kvapas tinka besidžiaugiančiai gyvenimu moteriai ar merginai, kurios tikslas - laimė. Aromatą sudaro: kriaušės, kvapioji kananga, rožės, vandens natos, muskusas.

TOP 5 - Prada AMBER POUR HOMME INTENSE


Klasikiniame juodos spalvos inde esantys kvepalai simbolizuoja harmoniją. Jos mūsų chaotiškame pasaulyje ne tiek daug. Verta pasimėgauti šiuo puikiu, puošniu kvapu tikrai damai, laukiančiai savo riterio. Aštrūs apelsinai, vilkdalgės, pakalnutės, našlaitės, vėliau pasijuntantys kedrai ir smilkalai - tai šio kvapo akcentai.

TOP 6 - Armani ACQUA DI GÍO


Metų išbandytas kvapas, pamėgtas daugelio vyrų bei puikiai atitinkantis šiuolaikinio vartotojo poreikį. Kvapas susideda iš: bergamotės, citrinos, laimo, mandarino, vėliau juntamų koliandro, kedro, frezijos ciklameno, muskuso. Ypač tiks jei pasikvepinę leisitės į kelionę kur labai šilta atostogoms.

TOP 7 - Valentino VALENTINA


Tai aromatas, ypač patiksiantis Italijos gerbėjams, būtent šios šalies dvasia juntama aromate. Čia sumišę viršutinių natų bergamotės ir apelsinų žiedai. Tikros klasikos ir šiuolaikiškumo derinys, jaunai aristokratei, romantiškoje rausvomis rožėmis puoštoje pakuotėje.

TOP 8 - Versace VERSACE MAN EAU FRAICHE


Gaivus ir tyras kaip vanduo kvapas. Kvapas iš citrinos, karambolos, bergamotės, rožių, dalbergijos. Vėliau pajusite pipirus, peletrūnus, šalavijus, medieną. Šie kvepalai sukurti laisvam, charizmatiškam ir šiuolaikiškam vyrui, kuris žino, kaip neskubant mėgautis gyvenimo privalumais ir, žinoma, mylima moterimi šalia.

TOP 9 - Hugo boss HUGO JUST DIFFERENT


Vyrui, kuris yra išskirtinis, greitai priima sprendimus, keliauja. Aplink jį daug kvapų, bet jis - išskirtinis. Kupinas gyvenimo džiaugsmo, apimtas spontaninės energijos, jo protas yra imlus ir kūrybiškas. Šiame kvape jausite obuolius, mėtas, baziliką, frezijas, egles. Nustebinkite šiais kvepalais kūrybišką darbą dirbantį ar mėgstantį iššūkius vyrą ir Jūsų laukia nepamirštama bei kupina staigmenų Valentino diena!

TOP 10 - Paco Rabanne BLACK XS for her


Moteriai, kuri nepaiso jokių taisyklių. Kuri mielai važinėja limuzinu kaip ir motociklu. Aromatas tiks drąsiai, šauniai merginai ar moteriai. Kvepalai yra gėlių aromato, jų sudėtyje yra juodieji pipirai, jazminai, rožės, vanilė, kašmyro mediena. Dieniniai kvepalai puikiai tiks kasdien.

TOP 11 - Georgio Armani DIAMONDS FOR MEN


Gaivūs kvepalai. Tai išties rafinuotas kvapas jaunam miesto vyrui. Pirmasis aromatas tarsi ledinis, tačiau su išliekančiu jausmingumu, deginančiais akcentais. Sudėtyje jaučiasi bergamotės, mediena. Puikiai su jais dera, maloniai uodžiasi vetiverijos, kedrai, pipirai. Puiki dovana stilingam vyrui.

TOP 12 - Doce&Gabbana THE ONE


Kvepalai tiks tiek dieną, tiek vakare. Kvapas pakeri mandarinų, bergamočių, ličių, pakalnučių, tuberozos natomis ir net vanile, karamele, ambra kiek vėliau. Tai ypatingi kvepalai skirti tai moteriai, kuri pakeri visus žvilgsniu vos įžengusi į patalpą. Ji tiesiog pastebima, susižavėjimo ir dėmesio objektas, tačiau saikingai, ne vulgariai. Suskambėkite, tarsi skambi muzika su nuostabiais kvepalais!

TOP 13 - Givenchy VERY IRRESISTIBLE


Šie rožinės spalvos kvepalai sukurti net iš 5 rūšių rožių ir kitų gėlių alijanso. Jie dedikuoti tokioms iškilioms damoms kaip ikona tapusi aktorė Audrey Hepburn. Nenuostabu, kad būtent puikiosios gėlės labiausiai jaučiasi uodžiant šių kvepalų aromatą. Jas papildo anyžiai ir verbenų lapai. Be galo elegantiškas, jautrus, spontaniškas aromatas.

TOP 14 - Moschino I LOVE LOVE

Gaivūs, triukšmingi, jaunatviški ir žavingi kvepaliukai merginai. Visas vaisių ansamblis sudėtas šiame spalvingame buteliuke: tai raudonieji serbentai, greipfruktai, citrina. Vaisius papildo ir gėlės, žemės kvapai: lelijos, meldai, rožės, cinamonas, tanaka medis, kedras, muskusas. Puikus pasirinkimas už palankią kainą.
Frazės - “Boss”, “Femme”, “Code for Men”, “Especially”, “The One”, “I love love” ir paskutinė “Valentino – Valentina” .. Tai frazės, tinkančios ne tik kvepalams apibūdinti. Tai žodžiai ir frazės, ypatingai skambantys per Šv. Valentino dieną kiekvienam iš mūsų.

Linkėdami kiekvienai “Valentinai” pačio geriausio  ir to vienintelio “Valentino” ir, kad kiekvieno “Valentino - Valentina”  būtų tik jo, kad tą dieną ir visada girdėtumėte “I love love!” ir galų gale - dieną Jūsų meilei paminėti atšvęstumėte ypatingai “Especially”, primename, kad visus šventinius kvepalus su Valentino dienos nuolaida galite įsigyti www.Perlago.lt.

Back

Grožis

  • 08/06/2022 12:52

    Permanentinis makiažas – šiuolaikinės moters palydovas

    Permanentinis makiažas populiarėja bene kosminiu greičiu ir vis dažniau tampa šiuolaikinės moters ar net vyro atributu ir kasdienio gyvenimo norma. Populiarėjančios ilgalaikės grožio procedūros tampa vis populiaresnės dėl daugelio priežasčių, o grožio pramonė neatsilieka siūlydama vis naujus...

  • 17/05/2021 11:54

    Krūtų didinimas - kaip atrodė ši operacija prieš daugelį metų ir kuo skiriasi dabar

    Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas, savo web svetainėje  besidalijantis ne tik naudinga informacija apie krūtų didinimą, bet ir įspūdinga nuotraukų prieš/po operacijas galerija, teigia, kad krūtų didinimas visais laikais buvo trokštama procedūra...

  • 14/04/2021 21:14

    Kaip vyksta akių vokų pakėlimo operacija: į visus klausimus atsako plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas

    Užkritę akių vokai – tai ne vieną vyrą ar moterį kamuojanti problema, kuri dažniausiai išryškėja vyresniame amžiuje. Vis dėlto tai nebūtinai gali būti susiję su senėjimo požymiais. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje...

  • 15/03/2021 18:23

    Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas apie pilvo plastiką – ką būtina žinoti?

    Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. Dr. Kęstutis Maslauskas jau daug metų atlieka įvairias plastines operacijas Lietuvoje ir užsienyje. Viena iš ypač populiarių operacijų – pilvo plastika. Tai operacija, kurios metu susiuvami prasiskyrę pilvo raumenys tam, kad pilvas po šios...

  • 22/02/2021 15:39

    Aukščiausios klasės plaukų priežiūros priemonės – prabanga ar būtinybė?

    Ar dažnai susimąstome, kokį šampūną, kondicionierių, plaukų kaukę rinktis? Visi plaukų priežiūros specialistai vienu balsu pasakys, kad kiekvienas plaukų tipas ir konkreti situacija reikalauja išskirtinio dėmesio ir konkrečios plaukų priežiūros priemonės. Tik tokiu atveju plaukai atsiskleis visu...

  • 15/02/2021 17:12

    Ar pilvo riebalų nusiurbimas gali pakeisti sveiką mitybą arba sportą?

    Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, vis labiau populiarėja riebalų nusiurbimo operacija, dar vadinama liposukcija, tačiau dažnai iškyla klausimas- ar žmonės ją supranta teisingai. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Med. M. daktaras Kęstutis Maslauskas  atkreipia dėmesį į tai,...

  • 16/12/2019 09:17

    Mezoterapija plaukams – veiksmingas plaukų slinkimo gydymas

    Gražūs ir tankūs plaukai puošia tiek moteris, tiek vyrus. Mes nuolat rūpinamės jų grožiu, formuojame šukuosenas, dažome, lankomės kirpykloje. Tačiau kai kuriems tenka susidurti su plaukų slinkimo problemomis, kurios gali sukelti nemažai neigiamų emocijų. Tada galvojama, tik kaip tai sustabdyti ir...

  • 16/12/2019 09:15

    Lazerinė depiliacija – efektyvus ir ilgalaikis plaukų šalinimo metodas

    Nepageidaujamų plaukelių šalinimo būdų yra įvairių, tačiau daugelis iš jų turi nemažai minusų. Vienas paprasčiausių būdų yra plaukelių skutimas. Nors šis metodas yra gan greitas ir paprastas, tačiau plaukeliai labai greitai atauga, o ataugę būna šiurkštūs ir kieti. Taip pat gali atsirasti bėrimų,...

  • 27/11/2019 10:46

    Profhilo injekcijos – 5 jaunystės taškai

    Natūralu, kad veido oda su laiku keičiasi ir pastebime, kad ji atrodo nebe taip kaip anksčiau. Pradeda ryškėti raukšlelės, oda pasidaro nebe tokia stangri, suglemba, praranda tonusą, tampa sausesnė. Ar Jums kartais nebūna, kad žiūrint į veidrodį norėtųsi šiek tiek kilstelėti veido odą ir tada...

  • 27/11/2019 10:45

    Mezoterapija –veiksmingas būdas išlaikyti sveiką ir jaunatvišką veido odą

    Dauguma moterų rūpinasi savo veido oda ir stengiasi ją tinkamai prižiūrėti. Juk jaunatvišką ir gražią odą norisi išlaikyti kuo ilgiau. Tačiau kartais, kad ir kaip stengtumėmės ją drėkinti bei maitinti kremais, serumais ar kaukėmis, to gali nepakakti ir prireikia efektyvesnių priemonių. Viena iš jų...

1 | 2 | 3 | 4 >>

Sveikata

  • 29/09/2013 12:07

    TOP 5 miego paslaptys: kaip išsimiegoti lyg ant puraus debesies?

    Ar žinote, kad Pirmojo pasaulinio karo metu, kareiviai fronte daug dažniau sapnuodavo namus nei mūšių scenas? O karo psichiatrai laikėsi principo, jog kareivius, kurie per dažnai sapnuoja karo vaizdus, reikia išsiųsti namo, nes jie psichiškai nebegali atsispirti išorės įspūdžiams.   Taikant...

  • 29/09/2013 11:57

    Konservatyvioji odontologija padeda išsaugoti danties sveikatą

    Graži ir plati šypsena suteikia pasitikėjimo savimi, šiandien tai laikoma vienu sėkmės garantų. Ne vienam rūpi, kaip išsaugoti gražius ir sveikus dantis. O jeigu žmogus neapdovanotas gražia šypsena, dantis nuskilo arba jis papilkėjęs, kamuoja neestetiški tarpai tarp dantų? Ar grožį galima...

  • 05/04/2013 16:23

    Lieknėjimas sportuojant namuose. Kaip tai įmanoma?

    Praūžus Užgavėnėms ir Valentino širdelių pilnai bangai nei nepajusime, kaip ateis pavasaris, pradės visai kitaip kvepėti oras, o kartu su gamtos ciklais ateis ir noras nusimesti sunkius žiemos drabužius. Tik ne kiekvienas pasižiūrėjęs į veidrodį pamatys malonų akiai vaizdą.. - Antsvoris....

  • 05/04/2013 16:14

    Sveikatos savaitraštis „Lietuvos sveikata“ šiais metais žymi 20-ąjį savo veiklos gimtadieno jubiliejų

    Sveikata – brangiausias turtas! – tokiu šūkiu savaitraštis „Lietuvos sveikata“ (www.lsveikata.lt) pasitinka 20-ąjį savo veiklos gimtadienį. Kaip teigia laikraščio atstovai, 2013-ųjų metų tikslas – siekti savaitraštį savo turinio įvairove bei straipsniais padaryti patrauklų tiek gydymo įstaigų...

<< 1 | 2 | 3

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1059

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Make a free websiteWebnode