Studijų aidai: kur stoti Šiauliuose?

23/05/2013 10:19

 

Galvojantiems, kur stoti ir kokią studijų programą rinktis, būsimiems studentams  Šiaurės Lietuvos kolegija (www.slk.lt), įsikūrusi Šiauliuose, siūlo rinktis mokytis paklausias studijų programas šiuolaikiškoje mokymosi aplinkoje.

 

"Mus dažniausiai renkasi tie studentai, kurie vienu žingsniu visada priekyje"  - teigia Šiaurės Lietuvos kolegijos direktorius dr. Mykolas Dromantas.
Pasak pašnekovo, taip yra todėl, kad kolegijos strategija ir vizija yra orientuotos į šiuolaiškas studijų tendencijas bei atsižvelgiama į tai, kad studentas, baigęs Šiaurės Lietuvos kolegiją, turėtų ne tik aukštojo mokslo diplomą kišenėje, bet ir sėkmingai susiorientuotų darbo rinkoje.

 

Tuo tarpu, remiantis portalo studijos.lt  2012 metų duomenimis, į kolegines studijų programas  2012 metais Lietuvoje buvo pareikšta 113908 pageidavimų. O stojusieji į šalies kolegijas savo pageidavimus išsakė taip: humanitariniai mokslai – 107, menai – 729, socialiniai mokslai – 6640, fiziniai mokslai – 177, biomedicinos mokslai – 3143, technologijos mokslai – 4074.

Remiantis cvonline.lt duomenų baze, populiariausios 2012 metų specialybės buvo: Verslo valdymas, administravimas, buhalterinė apskaita ir ūkinės veiklos analizė, ekonomikos mokslas, vadyba ir rinkodara, teisė ir valdymas, statybos inžinerija, informatika, mechanikos inžinerija, tarptautinio verslo vadyba.

 

"Mums ne vis vien, ką studentas darys baigęs mūsų kolegiją. Mums svarbu, kad kiekvienas Šiaurės Lietuvos kolegijos studentas būtų pastebėtas darbdavių, kad jo įgytos žinios kolegijoje nenueitų veltui, o pasitarnautų ir būsimiems darbdaviams, ir pačiam studentui" – sako slk.lt atstovė Dainora Samčenkienė

 

Studijų programų įvairovė ir jauki mokymosi aplinka


Šiaurės Lietuvos kolegija siūlo rinktis studijuoti šias studijų programas: teisė, verslo vadyba, renginių verslo vadyba, finansinių institucijų ekonomika, kompiuterių tinklų administravimas, multimedijos technologija.

 

Kolegijoje sukurta laikmečio poreikius atitinkanti studijų aplinka su šiuolaikinėmis technologijomis, kompiuteriais. Čia taip pat organizuojami įvairūs mokymai, seminarai, kursai, mokslinės konferencijos, dalykiniai susitikimai.

 

Įdomu tai, kad Šiaurės Lietuvos kolegijoje specialiai multimedijos technologijų ir kompiuterių tinklų administratoriams ( IT inžinieriams) yra  sukurtos praktinio mokymo laboratorijos su virtualiomis darbo vietomis, programine įranga bei laboratorine įranga. Naudojama programinė įranga: Windows 7 Pro 64 bit, CS5 Master Collection, CorelDRAW Graphics Suite X5, Ableton Suite 8,Autodesk AutoCAD 2008, Windows Embedded Standard 2009, Vmware bei Citrix virtualizacijos platformos.


Taip pat renginių verslo organizatoriams paruoštos specialios foto studija ir garso studija.


Šiaurės Lietuvos kolegijoje teisės, finansinių institucijų ekonomikos, multimedijos technologijos, kompiuterių tinklų administravimo programų studentai gali rinktis ir gretutinę vadybos studijų programą, kurią sudaro pagrindiniai vadybos studijų dalykai, vadybininko profesinė praktika ir baigiamasis projektas.
Baigus pagrindinę studijų programą ir gretutinę vadybos studijų programą suteikiamas dvigubas (pagrindinės ir gretutinės studijų krypties) profesinio bakalauro laipsnis ir dviguba profesinė kvalifikacija.


Lankstus požiūris į studijų formą


Studentai į Šiaurės Lietuvos kolegiją priimami vykdant  Kolegijos ir bendrąjį priėmimą.
Šiaurės Lietuvos kolegijoje būsimi studentai gali rinktis jiems patogią studijų formą, kas leidžia prisitaikyti ir prie emigrantų studentų gyvenimo būdo. Tai  nuolatinių studijų forma, ištęstinė, nuotolinė studijų forma – kuomet paskaitos vyksta virtualioje studijų aplinkoje. Taip pat Šiaurės Lietuvos kolegija siūlo ir individualią studijų formą, kuomet studentas paskaitas lanko pagal individualų grafiką, pagal jo galimybes suderintas su dėstytojais.
Nuotolinės studijos – puiki proga įgyti aukštąjį išsilavinimą emigrantams ar dirbantiems
Šiaurės Lietuvos kolegijooje nuotolinės studijos prasideda rugsėjo 1 d. O šių studijų trukmė - 3 metai. Studentai į nuotolines studijas priimami nuolatos.

Kiekvieno semestro pradžioje, įvadinės savaitės metu, dėstytojai supažindina studentus su dėstomu dalyku, mokymosi medžiaga ir naudojimosi ja virtualioje mokymosi aplinkoje būdais. Specialioje Moodle aplinkoje pateikiama visa studijoms reikalinga medžiaga, praktinės užduotys, savikontrolės klausimai, pagrindinė ir papildoma literatūra, nuorodos į internetinius šaltinius, nufilmuotas paskaitas ir kita naudinga informacija.

Kiekvieną studijų savaitę vyksta  tiesioginės paskaitos ir konsultacijos su dėstytoju. Tiesioginio kontakto metu studentai ir dėstytojai turi galimybę aptarti iškilusius klausimus, problemas, suplanuoti tolimesnę veiklą. Semestro pabaigoje, atsiskaitomosios studijų savaitės metu, laikomi egzaminai ir įskaitos iš anksto su dėstytoju ar nuotolinių studijų kuratoriumi suderintu abiems pusėms patogiu laiku.


Tarptautinis bendradarbiavimas ir darbuotojų kompetencija

Aktyvi kolegijos darbuotojų praktinė verslo konsultavimo veikla, įvairi 10 metų projektų rengimo patirtis užtikrina gerus partnerystės ryšius tiek su vietos organizacijomis, tiek su užsienio šalių partneriais. Dėstytojai nuolat tobulinasi užsienio seminaruose ir konferencijose. Tarp kolegijos užsienio partnerių tokie universtitetai ir institutai, kaip: Vitus Bering University College (Danija), Aalesund University College (Norvegija), Wyzsza Szkola Zarzadzania w Czestochowie (Lenkija), Instituto Politecnico do Porto (Portugalija), University of Ljublijana (Slovėnija), Bratislavska Vysoka Skola Prava (Slovakija), Szolnok University College (Vengrija), Yrkeshogskolan Sydvast (Suomija), Hitit University (Turkija), Mikkeli University of Applied Science (Suomija), Anadolu University (Turkija), Institut d'Ingénierie Informatique (3iL) (Prancūzija).

 

Stipendijos studentams

 

Šiaurės Lietuvos kolegijoje studentai gali gauti socialinę stipendiją ir studijų stipendiją. Socialines stipendijas galės gauti Kolegijos studentai, kur stipendijas skiria ir administruoja Valstybinis studijų fondas (VSF). Studijų stipendija yra valstybės parama studentams, kurie su aukščiausiais balais įstoja į valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Studijų stipendijos dydis per metus yra lygus tos programos, į kurią įstojo studentas, norminės kainos dydžiui. Jeigu aukštosios mokyklos nustatyta metinė studijų kaina yra mažesnė už norminę studijų kainą, stipendijos dydis atitinka aukštosios mokyklos nustatytos studijų kainos dydį.

 

Kodėl studijuoti Šiaurės Lietuvos kolegijoje verta?

Slk.lt atstovė, p.Dainora Samčenkienė dalinasi patirtimi: „Kiekvieną savo studentą turime galimybę priimti, kaip asmenybę. Kadangi mūsų kolegijoje yra mažos studentų grupės, tad kiekvienas studentas yra matomas ir jam skiriamas didelis dėmesys. Yra pasitaikę daug atvejų, kuomet ateina studentai iš mokyklos, kurioje nerealizavo savęs, buvo neįvertinti ar nesuprasti, nes jie buvo laikomi „kitokie“ nei įprasta masė. Tokie studentai mūsų kolegijoje puikiai pritampa, atsiskleidžia, randa save, noriai įsitraukia į visuomeninę organizacinę veiklą. Kolegijoje nuolat vykdome įvairius projektus, konkursus, parodas, renginius, kuriuos organizuoja ir kuriuose dalyvauja patys studentai. Taip pat didelis dėmesys skiriamas šiuolaikiškų technologijų praktiniam ugdymui. Specialiai multimedijos technologijų ir kompiuterių tinklų administratoriams (IT inžinieriams) sukūrėme praktinio mokymo laboratorijas su virtualiomis darbo vietomis, programine įranga bei laboratorine įranga.“

 

Lietuvių liaudies išmintis sako, kad mokslo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs. Galime tik pasidžiaugti, kad šių dienų mokslo įstaigos jau pasiruošusios būsimiems savo studentams suteikti įdomias studijas, kad belaukiant tų saldžių vaisių laikas neprailgtų ir studentai dar mokymosi etape galėtų „kirsti“ saldesnes šaknis.

 

Parengė Evelina Tamulaitienė
 

Back

Švietimas

  • 04/07/2016 16:38

    Nuotolinės studijos

    Šiomis dienomis išsilavinimas neabejotinai yra labai svarbus norint ne tik įgyti žinių, patobulinti savo praktinius gebėjmus, bet ir svarbus dėl didesnių galimybių save realizuoti norimoje srityje. Visgi moksleiviai dažnai susiduria su dilema kur stoti, studijas rinktis Lietuvoje ar užsienyje,...

  • 14/03/2015 09:03

    Lietuvos psichologai dalyvavo mokymuose Norvegijoje

    Šeši Lietuvos psichologai ekspertai buvo nuvykę į Norvegiją ir dalyvavo sisteminės šeimos terapijos mokymuose, kuriuos vedė du specialistai: Lars R. Lund (klinikinis socialinis darbuotojas, ekspertas) ir doc. dr. Rolf Sundet (klinikinis psichologas). Šie mokymai – dalis VšĮ Psichologinės paramos ir...

  • 23/05/2013 10:19

    Studijų aidai: kur stoti Šiauliuose?

      Galvojantiems, kur stoti ir kokią studijų programą rinktis, būsimiems studentams  Šiaurės Lietuvos kolegija (www.slk.lt), įsikūrusi Šiauliuose, siūlo rinktis mokytis paklausias studijų programas šiuolaikiškoje mokymosi aplinkoje.   "Mus dažniausiai renkasi tie studentai, kurie...

Marketingas, rinkodara

  • 11/12/2018 11:25

    SUDECO pataria, į ką atkreipti dėmesį, kad internetinis marketingas Švedijoje (ir ne tik) būtų sėkmingas

    SUDECO PATARIA, Į KĄ ATKREIPTI DĖMESĮ, KAD JŪSŲ INTERNETINIS MARKETINGAS BŪTŲ SĖKMINGAS   Jau 5 metus Švedijoje įsikūrusi lietuvių įmonė SUDECO ne tik konsultuoja marketingo klausimais, bet ir padeda verslininkams įsitvirtinti interneto rinkoje. SUDECO įkūrėja, Džeineta Venienė, dalijasi...

  • 12/03/2015 21:23

    Aktyvumu moterys lenkia vyrus ir elektroninėje erdvėje

    Artėjant Tarptautinei moters dienai galima įvardyti dar vieną sritį, kurią moterys jau „užkariavo“ – tai interneto prekyba. „Omniva” vartotojų tyrimo duomenys rodo, jog praėjusiais metais net 7 iš 10 siuntinių iš elektroninių parduotuvių gavo moterys. Aktyviausios 25-35 metų mamos, tačiau...

  • 05/04/2013 15:54

    Kokį marketingo planą rinktis įmonei, kad taptumėte matomi internete?

    Anksčiau būdavo labai paprasta verslui tapti matomu savo klientų akyse. Pasitelkiant tradicinį marketingą, nusistatant biudžeto dydį, sukuriama marketingo strategija ir sėkmingai įgyvendinamas marketingo planas.   Dabar yra panašiai. Tik tradicinio marketingo jau nebeužtenka. Žaibiškai...

  • 05/04/2013 15:43

    Kaip elgtis įmonei su Facebook‘e įgytu draugų būriu?

    Kai atsirado Facebook‘as, visi suskubo registruotis į jį: tiek privatūs asmenys, tiek įmonės.  Štai apsisuko keleto metų ratas ir visi pasigardžiuodami gali sakyti: „Turiu 5000 draugų Facebook‘e!”. “Gudresnės“ įmonės ar veiklų projektai, draugus Facebook‘e įsigiję ne visai šviesiom...

  • 05/04/2013 15:37

    Ar tikrai nuolaidos yra nuolaidos?

    Nuosekliai stebint gausų nuolaidų publikavimą rinkoje ilgesnį laiką, galima pastebėti įdomių niuansų. Štai įmonių nuolaidų/lojalumo rinkodaros kompanijų sėkmės formulė ir pagrindinės klaidos. Dirbti susirinkom ne vienai dienai Ko gero, ne vienam iš mūsų yra tekę patirti jausmą, kai einant pro...

  • 05/04/2013 15:29

    Interneto svetainės turinys - karalius

    Apie tekstus interneto svetainei: Aukštos kokybės turinys sukuria pasitikėjimą arba sena gera rinkodaros taisyklė „Turinys – karalius!“ Taigi, iš pirmo žvilgsnio Jūs turite interneto svetainę su patraukiu dizainu, patogiomis funkcijomis ir pan. Tai apžiūrėjęs, Jūsų interneto tinklapio lankytojas...

Gyvenimas

  • 22/05/2023 16:28

    Autobusai į oro uostus veža greitai ir patogiai

    Reguliarūs autobusai į oro uostus – sprendimas tiems, kuriems reikia pasiekti tolesnį oro uostą ir nenorite į jį vykti nuosavu automobiliu ar, juo labiau, trukdyti savo draugų bei artimųjų. Autobusai kursuoja pagal grafiką, pritaikytą prie skrydžių tvarkaraščio, todėl oro uostą galite drąsiai...

  • 14/04/2022 12:17

    Oro kondicionieriai ir šilumos siurbliai atliepia vartotojų poreikius

    Oro kondicionieriai ir šilumos siurbliai oras-oras tampa vis dažnesniais mūsų buities atributais. Galima įžiūrėti keletą to priežasčių. Pirmiausiai, gyvenamųjų namų statybos tempai gerokai didesni nei dujotiekių infrastruktūros plėtra. Gyvenamieji kvartalai auga toliau nuo dujų infrastruktūros ir...

  • 08/02/2022 20:19

    Namų kvapai ir kvapnios žvakės – nepamirštamas namų jaukumas ir gaiva

    Namų kvapai ir kvapnios žvakės tampa vis įprastesniais mūsų kasdienos palydovais ar tam tikrų ritualų atributais. Ir jau seniai praėjo tie laikai, kai minėti produktai buvo naudoti tik pagal tiesioginę paskirtį. Šiandien be žvakių neįsivaizduojame jaukaus vakaro, o namų kvapai tapo kasdienio namų...

  • 03/09/2021 12:55

    Pastatų šiltinimas poliuretano putomis – greita, efektyvu ir ilgam

    Energijos taupymas ir pastatų šiltinimas tampa vis aktualesne tema visų tipų ir amžiaus pastatų valdytojams. Sandarūs ir energetiškai efektyvūs namai dominuoja naujos statybos rinkoje, tačiau senesnių pastatų savininkai taip pat gali nenusiminti, nes renovuojant senesnės statybos pastatą ir jį...

  • 27/01/2021 12:06

    Autoriniai keramikos dirbiniai pelno vis aukštesnę vietą dovanų idėjų sąraše

    Ar autoriniai keramikos dirbiniai gali pakeisti įsigalėjusią tradiciją šventės progą įteikti “vokelį”? Pasirodo, kad ne tik gali, bet ir sparčiai keičia. Autoriniai keramikos dirbiniai užkariauja pirkėjų ir jų naudotojų širdis bei namus, nes jie tampa išieškota, apgalvota ir miela dovana, o namuose...

  • 06/05/2020 19:03

    Kokį baseiną įsirengti namuose?

    Tikriausiai daugelis žmonių svajoja apie namą su baseinu arba bent jau baseiną savo sodyboje. Tačiau ši svajonė tuo pačiu ne mažiau ir gąsdina, vien pagalvojus apie jų priežiūrą, o ir baseinų įrengimas neatrodo toks paprastas dalykas. Todėl tie, kurie apie tai svajoja, daugiausiai kam ryžtasi – tai...

  • 06/05/2020 19:02

    Kaip palaikyti švarą baseine?

    Kaip žinia, norint mėgautis vandens malonumais ir kokybišku SPA namuose, vien tik įsirengti baseiną neužteks. Tam, kad baseino eksploatavimas nesukeltų didžiulio galvos skausmo, reikės pasirūpinti ir baseinų įranga, chemija baseinams. Pats svarbiausias dalykas, kalbant apie baseinų įrangą, yra...

  • 30/04/2019 12:33

    Valymo paslaugos bendradarbiaujant su įmone ar su fiziniu asmeniu?

      Nors valymo darbai, rodos, nėra sudėtingi, tačiau labai svarbūs ir juos reikia atlikti reguliariai. Taigi jeigu jums reikalingos valymo paslaugos Vilniuje ar kitame mieste, galbūt kyla klausimas, ką geriau samdyti – valymo įmonę ar fizinį asmenį? Apžvelgsime abiejų variantų privalumus ir...

  • 09/02/2018 15:01

    Geriausios stovyklos vaikams

    Ar saugu vaiką išleisti į stovyklą, ypatingai jeigu ji yra su nakvyne? www.stovyklos.info STOVYKLOS organizatoriai daugelį metų rengdami stovyklas vaikams Klaipėdoje, turi sukaupę nemažą patirtį. „PAŽINK SAVE“ vadovai pataria, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint išsirinkti geriausią...

  • 30/03/2017 23:57

    Baldai – ypatingo interjero pagrindas

    Jei norite savo namuose sukurti nepaprastą interjerą, tada baldai - svarbiausias jūsų uždavinys. Prieš pradedant įrenginėti jūsų tuščią būstą, pirmiausia reikėtų apsispręsti, kas jums svarbu – baldų kaina, kokybė, spalva, dydis, bei apsispręsti ar jus labiau traukia klasikiniai baldai ar...

1 | 2 >>

Sveikata

  • 19/09/2022 13:31

    Tailandietiškas masažas kūnui ir sielai

    Tailandietiškas masažas arba tajų masažas gana plačiai pasaulyje paplitusi masažo rūšis, bet ką žinome apie jį detaliau? Kuo jis išskirtinis? Kokia Tailandietiško masažo nauda sveikatai? Visa tai svarbu, siekiant tinkami išsirinkti sau tinkamiausią masažą ir pasiekti norimą efektą. Tailandietiškas...

  • 07/02/2022 20:30

    Holistika – kūno ir sielos harmonijos, laimės ir sėkmės garantas

    Holistika – tai visa sistema kaip vienetas, kuri paaiškina atskirų jos dalių funkcionavimą. Iš čia kilęs ir holistinis požiūris į žmogų – kaip vientisą sistemą iš kūno, sielos ir aplinkos, taip pat ir holistinis gydymas – visaapimantis visų elementų harmonizavimas darniam sistemos...

  • 23/10/2019 09:53

    Plaukų slinkimo gydymas

    Plaukų slinkimas iš tiesų yra nemaloni problema, kuri kamuoja daugelį vyrų ir moterų. Pastebėjus, jog slenka plaukai žmogus gali imti jausti stresą, gali atsirasti ir nepasitikėjimas savimi. Norėdami, kuo greičiau sustabdyti plaukų slinkimą žmonės dažnai aklai prisiperka vitaminų, šampūnų ar kitų...

  • 21/08/2019 22:50

    Papilomų šalinimas lazeriu

    Papilomos – tai įvairaus dydžio odos darinukai, kurių atsiradimo priežastis yra žmogaus papilomos virusas (ŽPV). Jų dažniausiai atsiranda kaklo, pilvo, pažastų srityse, po krūtimis. Papilomos žmogaus sveikatai yra nepavojingos, tačiau sukelia diskomfortą, kadangi yra matomose kūno vietose ir...

  • 21/08/2019 16:55

    Sandarumo testas: kodėl perkant namą būtina žinoti viską apie jo sandarumą?

    Kodėl, kai kalbama apie pastato sandarumo testo būtinybę, jis yra dažnai sulyginamas su technine automobilio apžiūra? Nesvarbu, ko – ar namo, ar automobilio pardavėjas nori už kuo didesnę sumą parduoti savo turimą turtą. Kad tai įvyktų kuo greičiau, pardavėjai kartais nutyli defektus, apie kuriuos...

  • 16/05/2019 12:02

    Apgamų ir kitų odos darinių šalinimas lazeriu

    Medicinos nuolatinis tobulėjimas yra akivaizdus ir modernios technologijos joje užima svarbią vietą. Šių technologijų dėka, žmonės gali būti gydomi bei ištiriami lengviau bei efektyviau, greičiau išsprendžiamos juos kamuojančios problemos. Viena iš jų yra lazerinė technologija, kurios dėka, galima...

  • 10/10/2016 12:41

    Transformatorinių pastočių gamyba

    Patyrusi „Automatikos Sistemos“ komanda padės išspręsti jums kylančius klausimus greitai ir efektyviai. Savo srities specialistai, elektrikai, elektros montuotojai bei inžinieriai, rūpinasi transformatorinių pastočių gamyba. Darbai atliekami naudojant tik pačios aukščiausios kokybės prekes bei...

  • 10/10/2016 12:04

    Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai

    UAB „Automatikos Sistemos“ darbuotai atidžiai ir griežtai seka gamybos procesą. Laikomės tarptautinių standartų bei metodikų. Techninis aptarnavimas, paleidimo - derinimo darbai atliekami naudojant tik patikrintus komponentus bei kokybiškas medžiagas. Atidi gamybos proceso kontrolė ir griežtos...

  • 10/10/2016 11:50

    Prekyba elektros prekėmis, dyzeliniais generatoriais

    Viena didžiausių Panevėžio įmonių UAB „Automatikos Sistemos“ užsiima prekyba elektros prekėmis, dyzeliniais generatoriais jau daugiau nei 16 metų. Kvalifikuoti „Automatikos Sistemos“ darbuotojai atsižvelgia į jūsų individualius poreikius bei suranda geriausius sprendimus jūsų įmonei. „Automatikos...

  • 10/10/2016 11:29

    Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas, gamyba

    UAB „Automatikos Sistemos“ atestuoti specialistai suteiks kokybiškas paslaugas bei atliks projektavimo darbus be priekaištų. Elektros ir automatikos skydų projektavimas, montavimas, gamyba „Automatikos Sistemos“ darbuotojai rūpinasi jau 16 metų ir puikiai išmano savo veiklą.   Lauko...

1 | 2 | 3 >>

Renginiai

  • Goatcrafts – tai unikali siūlų ir rankų darbo gaminių krautuvėlė

    Visai neseniai Lietuvos rinkoje atsirado naujas prekės ženklas Goatcrafts. Tai internetinė parduotuvėlė, kurioje parduodami aukštos kokybės italų gamintojo Lana Gatto mezgimo siūlai ir išskirtiniai rankų darbo gaminiai. Goatcrafts krautuvėlėje kruopščiai atrinkti Lietuvos auksarankių pamėgti...

  • RENGINIAI VAIKAMS KLAIPĖDOJE: PAVASARIO STOVYKLA

    RENGINIAI VAIKAMS KlAIPĖDOJE www.stovyklos.info tai savaitgalio mokyklėlė ir STOVYKLOS. „Pažink save“ RENGINIŲ programos tikslas, kad VAIKAI atrastų savo talentą ir aistrą, atpažintų savo gabumus ir kuo mažiau laikos praleistų prie kompiuterių ir telefonų. Todėl „Pažink save“ stovykose ir...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Domina SEO auditas nemokamai?

Susisiek: biliunaite.evelina@gmail.com

 

 

Domina rašymo kursai? - Užsuk į 

www.rasytojuakademija.lt


 

 

 

 

 

 

Naujienlaiškis

Užsisakyti straipsniai.eu naujienlaiškį:

Poll

APKLAUSA: Kaip radote straipsniai.eu?

Total votes: 1058

Sekite SEO AKADEMIJA mokymų naujienas:
 
Registruokitės jau dabar!
 

© 2013 - 2023 | Visos teisės saugomos.| Sukurta: SEO MAMA

Create a free websiteWebnode